.

уторак, 3. мај 2011.

Swinger video chat


Vožnja kroz selo u petak poslijepodne, Bet našla pitajući se što to eventualno mogao osjećati kao da imaju čovjeka pritisnite njegovo lice protiv joj mokro vagine ... širiti njezine usne osim ljepljive i prodrijeti njezin unutarnji pinkness sa svojim jezikom. Što bi to biti kao za čovjeka da lizati joj prilično istaknute klitoris, možda čak i pusi ga između njegovih usana?
Nije mogao ni početi zamišljati osjećaj da bi rezultat  video chat swingeri čovjek radi nezamislivo - lizanje i degustacija joj maleni šupak. Da stvar bude gora, Tom je bio udaljen za tri tjedna na poslovnom putu i ne će se vratiti za dva, uskraćujući joj čak i rutinske, Hum-bubanj seks je prihvatila, ali nisu naviknuti na.
Beth sanjari zatvoriti dovoljno dugo da provjerite joj izgled u ogledalo vizir - i volio ono što je vidjela, čak i ako nije uključite njezin suprug. Na 5'3 ", ona nije bila sasvim mala, ali njeno tijelo je svakako imao malo djevojka kvalitetu. Ramena-duljinu plavu kosu i plave oči usporedbi s njom lijepo preplanuo. Njena 34-24-34 lik je bio istaknut lijepo u crvenom bluzu i bijele hlače, odlučila je danas nosi. Ako je ona sama pažljivo provjeriti, ona bi primijetio tamnu mjesto u prepone joj hlače pod uvjetom da tužibaba znak njezina uzbuđenja.
Na kraju stiže na Thompsonov stanovanja,  sex chat swingeri Beth napomenuti da su stanari bili su očito niže klase. Prednjem dvorištu je puna junk, a trava nije izrezati na neko vrijeme. Ona je pokucao na vrata nekoliko puta i bio je oko da se okrene i vrati se svom automobilu, kada su se vrata otvorila i ona je licem-u-lice s Harryjem Thompson.
Harry Thompson je bio impozantan. On nije bio sasvim šest metra, chat sex upoznavanje ali je njegov teret, £ 280, dao dojam da je bio čak i veći nego što je bio. On je bio neobrijan i nosila samo izblijedjele pamuk ogrtač. Beth mucao her razlog za biti tamo, i Harry, njezin gleda gore i dolje vrlo namjerno, ju je pozvao u neredu kuća.
"Sjedi", rekao je mahala prema kauč. "Upravo sam bio uzimajući gotovs to uzeti kadu. Sad neka mi se razumijemo, Miss Anderson ..."
"Molim samo me zvati Beth," ona brzo upade, znajući kako je teško da će to biti kompletan intervju.
"OK, Beth, to je," rekao je. "Diane, rekao sam joj jebote?
Kako u paklu sam došla s pričom kao što je to? "
Beth trenutno je iznenadio njegov izbor riječi, ali je brzo povratila Svoj pribranost i počela pitati ga standardnih pitanja državne potrebna u tim slučajevima. Harry negirao sve, ali njegovo samozadovoljstvo belied činjenicu da se nešto očito su se dogodile između čovjeka i njegova pastorka.
Kao što je prošao kroz popis i dao podatke, pitala je, nije mogla pomoći, ali pitam se što bi se željeli imati spolni odnos s ovu zvijer od čovjeka. Činjenica da je se pojavio pa je čak i neumoljiv erotske dimenziju koja nije mogla objasniti. Na neki način, on je poput životinje. Ona je prisiljena misao iz čelu svoje mišljenje, ali ne u potpunosti će nestati.
To je oko sat vremena za Beth završiti intervju, ali bilo je nešto gotovo hipnotički o scenariju u kojem je našla i ona nije htjela napustiti. Harry podići na njega i odlučio igrati za ono što je vrijedno.
"Pakao, Beth, nisam je dobila bez teških osjećaja za Diane - dobro, gotovo nitko", rekao je, zadovoljan s porukom htio prenijeti. "Sranje, nije ni na koji način sam mogao učiniti djevojčica kao da se dupe s ovog alata, to je too damn velika." Poslije rečenog da, on je potapšao njegove prepone vrlo namjerno.
Umjesto da se odbija njegov komentar i  swinger chat video njegova pokreta, Bet našla bulji u njegove prepone području i bio je pozitivan vidjela pokret pod tankim ogrtač.
"Pakao, ti si goodlookin 'djevojka i vjerojatno je više muškaraca nego Diane imali u toj dobi. Morate znati koliko čvrsto djevojka je šupak. Nema šanse da æu dobiti ovo cudoviste joj shitchute," rekao je.
Beth mucao i nehotice izlanuo joj neiskustvo. "Ne, nikad nisam učinio da ... Mislim da ne bi znao." No, u svom umu ona pokušao zamisliti što bi bilo kao da se zabio u nešto veličine Harry's penis. Nakon nekoliko tjedana ranije, kada je bila masturbira, ona je postala odnesoše i namašćenom njezin srednji prst i umetnuta unutar maleni pupoljak joj anus. Bila je vrlo ugodno iznenadila osjećaj - pogotovo kad ga protjerali.
Harry namršti ... gotovo sneered. On je znao da je naletio na nešto. Kretao se prema kraju stolicu na kojoj je sjedio i širiti noge. On nije bio gaće. Kupaći ogrtač rastali dovoljno, tako da žena sjedi preko puta njega mogli vidjeti kroz debeli splet crne stidne dlake čudovište dužina penisa i testisa ogromnih vreća visi između bedara.
Beth nije mogao propustiti. Oči su joj bile prikovan za čovjeka području prepone. "Moj Bože," pomislila je, "Diane bio ozbiljan." Nikada u svom životu imao je vidio nešto slično!Oči su joj bile široke čuđenje. Njezino lice je ispran i bradavicama je stegnuo gotovo do točke da su bolne. Njezina vagina je podmazivanje slobodno sada, i znala goo je namočen preko gaćica i bojeni svoje bijele hlače.
"Vi se ne nikad nije bilo buttfucked?" upitao je, vraćajući se razgovor na temu želio nastaviti.
Bez čekanja za nju odgovoriti, on je dosegao ispred njega i povukao ogrtača u potpunosti na stranu, otkrivajući njegov penis i loptice u potpunosti na mlade žene.
"Ja nikad nisam ... nikada nije vidio ništa što velike," Beth mucao.
Ona se ne trudi preusmjeriti svoj pogled.
"Sranje, ti si gonna učiniti više da je samo vidjeti," Harry odgovorio.
"Ustani i dobiti tih odjeću. Now!"
U sumaglica koja je kasnije će podsjetiti tek neznatno, ona je uskrsnuo od kauča i, kao što rob mentaliteta, slušao ga. Ona iščašenje off joj crvena bluza, skinula cipele i srušena svoje bijele hlače. Nikada jednom učinio njezin pogled zalutao iz svog području prepone. Stojeći pred njim obučena samo u grudnjak i štedljiv pamuk bikini gaćice, osjetila njegove oči istražuju svaki centimetar njezina tijela napeti.
"Ti si lijep, je li?" promrmljao je. "Uzmi da tittie sedlo off i daj da vidim one tits. I dok ste na to, hrpa gore prepone bend svoje gaćice i gurnite ga na vaš razrez."
Beth ispunjeni rado. Iz razloga da ona ne može razumjeti, ona je zapravo htjela da to učinite. Ruke se tresla kao ona dosegla iza nje i undid tri kopče grudnjaka drži zajedno. U jednom pokretu ona skliznula off. Joj mali grudi su ispran s uzbuđenjem, a ona je sa zadovoljstvom da su joj bradavice i bile proširene, nudi vidljiv dokaz svoje uzbuđenja. Ona je upletena gaćica prepone bend i to nacrtao na mokro joj dijafragma, baš kao što je on zapovjedio, pitajući se zašto ju je htio učiniti.
Sada se ovdje ", rekao je zapovjedio.
Kao što je uzeo tri ili četiri koraka kako doći do njega, Harry brzo odbacuju njegov ogrtač.Njegova prsa bio je prekriven masom kose, i njegov veliki trbuh isturen. Njegov penis nije bio potpuno uspravno, ali je već narasla nekoliko centimetara i one nisu pokazivale nikakve znakove zaustavljanja.
Beth je stajao pred njim, glavu samo dolazak na dnu grudi. On je postignut između nogu, jedan dlakave ruke ispred, a drugi iza nje, te je polako počela klizanje natopljene prepone bend gaćica unutar nje razrez. On je izvukao strip materijala gore i dolje, a osjećaj je bio fantastičan - posebice kad je pamuk u kontakt s njom uspravno klitoris. Počela je tiho jadikovanje, joj zdjelicu brežuljkastom u odgovoru na njegov pokret. Vrlo brzo je materijal gotovo je nestala unutar joj mokro razrez.
Njezina pička usnama uzrujano je počeo da nabubri, skrivajući materijala.
"Sada, možete to učiniti", rekao je zapovjedio. Gledajući dolje, Svingeri za seks Bet vidjela kako joj natečene pička usnama postali i odrasli još više uzbuđen. Bacila je glavu unatrag i, zatvaranje  oči, ona nije kao što je on zapovjedio. Kao što je ona počela klizna materijala naprijed i nazad, Harry dosegla preko i cupped joj tits u svojim masivnim rukama. On je stisnuo i umijesi ih, a zatim su počeli cijeđenje i povlačenjem na bradavicama.
Harry je sam uživa, posebno jer je mlada žena je reagirao na njega. Njegov penis popeo na ogromnoj veličini, i on je počeo da udara ga. Odjednom, on je objavio svoj sada-distended bradavice i izdvajali joj gaćice prema dolje, potpuno izlažu joj pička na njegovu nepristojan pogled.
"Fuck, što čak i miris rožnat, djevojka," Harry sneered, gleda u nju.
Beth je bio oduševljen da je uzbudljivo njega i potisak bokovima naprijed, tako da Harry mogao imati bolji pristup njoj pizda. On je širiti njezine usne osim kao širok kao što je mogao kako bi dobili bolji pogled iznutra mokro joj, roza ljubav tunel. Mogao je reći da je bila vrlo široka, vjerojatno zato što ona nije bila jebeno skoro dovoljno.
"Sići na Vašim koljenima", kazao je naredio. Beth ispunjeni.
Klečeći pred njim, ona je plaho posegnuo za njegov penis.
Ona nikad prije nije vidio neobrezan penis i bio fasciniran debelim prepucija koje je obuhvatilo gumb. Počela klizna glatku kožu natrag i naprijed, i svaki put koža klizila naprijed preko tipke je zamrljan njegova precum preko velikih gljiva u obliku glave. Čak i vene koje pokriva dužinu svog penisa su teško, a gumb je bio rastegnut, tako zbijeno tamno crvena koža je sjajna. Njegov penis je nastavio da nabubri još veći u prstima. Beth je znao što Harry htjela učiniti, i, bez da je pitao, ona rado trgnu kurac prema njoj otvoren usne.
Ona nikad nije sisao penisa prije, a ona je htjela očajnički staviti Harry je u usta njezina.Ona je znala da nije to morati učiniti, ona je mogla ustati, staviti svoju odjeću na leđa i hodati kroz vrata u bilo koje vrijeme je ona zadovoljna. Harry neće zaustaviti. Ali ona nije htjela. Oči su joj bile uprte u njegov penis, kao i ona ga stisnuo ikad tako nešto, veliki pad od bistra tekućina oozed gore od velike pisshole i raširila diljem gljiva u obliku glave.Njeni prsti su jedva u stanju obuhvatiti svojim obujam.
U potpuno refleksivnog djelovanja, njezin jezik izbacila van i ona lizali se veliki pad tekućine. Ona nikada nije okusio precum ili sjemena prije, a ona je utvrdio da ona zapravo volio blago slani okus vruće, guste sjemenoj tekućini. Ona ga je htjela da joj više.Njen jezik izbacila van i opet, gotovo sama ugrađen unutar velikih pisshole njegov penis.Ona je na čelu njegov penis i to gumiran preko usne kao da je primjenom ruž od div cijevi, čineći ih sijati s gnjecav premaz koji i dalje nestajati iz čudovište njegova penisa.
Harry je sam uživa. On nije imao jebeno ženu u nekoliko tjedana i nije masturbirao u nekoliko dana. Njegove lopte su bile teške sa opterećenjem cum on je izgradio, bolan očajnički ejakulirati njihovih opterećenja. Postizanje dolje, on pritisne Beth glavu između njegov penis i njegove ballsack.
Njezin nos pritiskom protiv njegove lopte, Beth udahnuti duboko i bio je nagrađen sa mošusni miris njegove muškosti. Crtanje joj glavu natrag lagano, ona ispituje njegove lopte. Kao i njegov penis, oni, također, bile su goleme. Vrlo uvjetno, ona je postignut i lagano fingered tamne naborani koži njegova dlakave mošnje. Harry grunted s odobravanjem. Beth je otkrio da ona ne može držati ogromne vreće u samo jednom rukom ... mu jaja prolivena na stranu. Izvlačenjem njegove loptice u obje njezine ruke, ona je nastavio lizanje njegov penis.
Njezin jezik je putovao gore-dolje plijesni kože njegov penis, ostavljajući mokro trag sve preko njega. Okretanje joj pažnju natrag na svoje loptice, počela ih lizanje i bio je iznenađen pronaći ona nije bila odbija od teških mirisa Harry je znoj.
To je zapravo stimulans, ohrabrujući ju staviti na stranu sve svoje inhibicije i izvesti još nepristojan akte s ovim zvijer od čovjeka. Harry je osjetio da je vjerojatno ništa Bet ne bi u ovom trenutku, pa je izvukao noge prema gore i malo dolje skliznula u svoju stolicu, otkrivajući svoje dupe ispucati i mračnih rupa skrivena između ogroman obraze.
Beth je znao što Harry je pozivao ju učiniti. Bila je tako potpuno uzbuđena da je odmah skliznula njezin jezik u sebi svoje dupe ispucati i počeo tražiti svoju šupak. ga pronaći, počela je lizati i pokušao gurnuti joj jezik unutra. Harry moaned s oduševljenjem i zadovoljstvom.
Nakon lizanje i sisanje njegova šupak za nekoliko minuta, vratila se u njegov penis.Prikupljanje dovoljno hrabrosti, je uhvatio njegov lovestick i pokušao ga progutati između njezine usne.Svingeri za seks
Njezina usne ovaled oko ogromnu opsega njegov penis, i uspjela je dobiti dobar dio je u njoj mali usta. Njeno disanje postaje prisiljeni kao ona skliznuo joj jezikom unutar skučenom prostoru između njegove prepucij i gumb i bio je oduševljen s polog toplog soka je našla tamo.
Njezina usta sada je bio rastegnut otvorena na maksimum, ali ona je bila određena da Harry blowjob baš kao i način njezine prijateljice opisao. Polako, zatim malo brže, joj glavu bobbed natrag i naprijed preko penis u erekciji. Na svakom od moždanog udara, otkrila je da je ona mogla uzeti malo više njegov penis