.

петак, 27. мај 2011.

Devojke za dopisivanje


Jerry je proveo nekoliko dana sa svojim starim prijateljem devojke dopisivanje  srednju školu, Bill i njegova sestra, Barbara. Jerry nije vidio Bill u godinama, a kada je saznao da će biti u njegovom gradu na posao, on je pozvao da kažem hello. Bill je inzistirao da on ostane s njima, umjesto u motelu. Te večeri, nakon što je na dobru večeru, tri od njih su sjedili u den ispijanje vina i druženje.

"Usput, Barbara, kako je svoj razred ide danas?" Bill je  devojke iz ns zamolio svoju sestru.

"Veliki", rekla nasmiješio. "Pričekajte dok ne vidite što smo naučili danas."

"Jedva čekam," Bill nasmiješio.

"Kakav klase uzimate?" Jerry pitao.

Barbara nasmiješio zlo. "Strip zafrkavati ples!"

"Ti si kidding," Jerry smijali.

"Da, grupa djevojaka govorili jedan od njihovih prijatelja, koji su se devojke iz vojvodine  striptizeta, u učeći ih udaraca i melje", Bill mu je rekao. "Oni su obećali da će se stranci i sve žene idu na ples za sve svoje ljude kad su diplomski! Barbara je bio davanje mene pregled onoga što im je činiti nakon svakog razreda."

"Da, on je stvarno dobiva off na njemu," Barbara nasmiješio.

Jerry je bio malo iznenađen Barbare komentar, ali je odlučio to ignorirati. "Koliko su djevojke u razredu?" upitao je.

"Ima nas troje, ne računajući učitelj," Barbara odgovorio.

"Kada je mature?" upitao je.

"Sutra navečer!" Bill mu je rekao. "Jedva čekam!"

"On samo želi vidjeti Margie Jackson dijagonala joj stvari!" Barbara smijali. "Ona je dobio najveći par sisa ste ikada vidjeli."

"Želim vas gledati dijagonala oko ispred onih drugih dečki, previše", rekao je Bill sa sjaj u njegovim očima. "Hej, i dalje ćete biti ovdje, Jerry Možda. Oni će vas pustiti da idete na show."

"Pa, mislio sam da dok sam bio u razredu i pitali ako bismo mogli donijeti ga," Barbara, rekao je. "Sve djevojke žele da dođe. Ja mislim da se sviđa ideja o pleše gola ispred netko ne znaju. Be-strane, Gloria suprug je izvan grada, tako da smo idući u biti jedan čovjek kratko. "

"Sjajno", Bill oduševljen. "Hej, ja sam dobio ideju", rekao je on. "Zašto ne za ples i Jerry me sad?"

"Sada?" Barbara pitao, ali s svjetlucati u njezine oči.

"Da," Bill ohrabrio joj.

"Da, mislim da bih to učiniti", rekao je Barbara. "Kako o tome devojke kontakt , Jerry. Želiš li me vidjeti strip?"

"Da ja!" Jerry, rekao je.

"OK, Bill, stavite vrpcu u stereo dok sam dobiti spremni", rekla mu je. "A ti dečki sjesti na kauč."

Barbara napustio sobu i Bill staviti traka u stereo. Dvojica muškaraca sjede na kauč, okrenut prema sredini sobe, Jerry na jednom kraju i Bill s njegove lijeve strane.

"Vi ste stvarno idući u kao što je ovaj," Bill nasmiješio. "Ovo Gal je učio ih neki stvarno nepriličan stvari. To je sjajno." No, budući da su se spremali gledati Billa sestra, Jerry shvatio ona bi samo ići tako daleko. Uostalom, skidanje pred tvoj brat nije nešto što je mislio Barbara stvarno će učiniti.

"OK, Bill, skrenite na glazbu," Barbara zove iz druge sobe. Bill se brzo prebacio na trake i dobio natrag na svoje mjesto. Glazba započela i Barbara došao strutting u sobu. Nosila je miniskirt koji je došao do oko sredine butina, kratkih bluza koja nije bila kopča, samo veže zajedno u nastavku joj tits, i par visoku petu cipele. Ona je zaustavljen u sredini sobe i polako okrenuo ispred njih. Zatim je počela plesati, tkanje i bumping i brušenje u ritmu glazbe, svoju dugu crnu kosu bacanje kao ona plesala, bokovima zakreće glatko s glazbom.

Barbara okrenula leđa u muškaraca i polako počela klizanje miniskirt joj noge, valjanje svoju tvrtku, okrugli magarca na njih. Jerry osjetio njegov ubod na početku ukrutiti već!Ovaj pička je kao seksi kao pakao, čak i potpuno odjeveni. Kada suknja bio je nešto ispod magarca, Barbara pognut, njezine noge ravne i blago apart. Kao što je nagnuo, Jerry mogao vidjeti samo na dnu prepone od par crnih gaćica! Onda je zamahnuo natrag oko njih suočavaju. Rolling brušenje i bokovima, ona je donijela joj ruke do glave, a zatim polako prema dolje do njezine grudi.

Jerry nije znao gdje je htio gledati u većini, da vidi što je bio idući u obaviti s rukama ili gledati joj prepone, gdje se mini-suknja je još uvijek prianja na prepone razini i obećava da će dati zavirite njezine gaćice opet. On je odlučio gledati njezine ruke kao ona cupped njezine grudi preko bluza. Ona je stisnutu i valjane joj boobs, što gapping ispred bluze naizmjence otvoriti i zatvoriti dalje. Ruke skliznula dolje čvor između njezine grudi i ona polako i izazovno ga undid. Zatim, uvijek tako sporo, ona je crtala bluzu otvorena, postupno otkrivajući nagnut unutrašnjost joj tits.

Kada je bluza bila otvorena gotovo do bradavice,oglasi vojvodina  ona je izradio izložiti dna njezine grudi, držanje bradavice pokrivene. Tada, odjednom, ona grču the bluzu širom otvoren. Imala je na paštete!

Barbare grudi su prekrasne, velike i čvrste. Slijeganja ramena, ona je neka bluzu slajd dolje ruke na podu. Zatim, polako, počela je čučanj dolje, koljena zajedno, ali je ukazao ravno u Jerry. Kad je dosegla čučnju, ona je polako počela otvarati njezine noge. Isprva, sve Jerry mogao vidjeti bio je glatka devojke novi sad  unutrašnjost bedra. Ali onda, postepeno, on je mogao vidjeti prepone joj crne gaćice. Kad joj noge su razmaknute, ona nagnutom prema natrag na ruke, polako rotirajući joj zdjelicu u ritmu glazbe.

"Vi stvarno kao što je ovaj, zar ne?" pitala Jerry, promatrajući oticati u njegove hlače. Jerry samo nasmiješio, Bacimo li pogled dolje na šator njegov penis bio je stvaranje u krilu.Sluh zatvarač, on je pogledao postrance na Bill. Bill je imao unzipped njegove hlače i imao njegov penis out, zabada ravno iz njegove hlače, kao hard rock! Jerry je bio zapanjen na što joj je brat radi!

Barbara stajao natrag gore i raspakirali suknju. Ona je neka ga polako gurnite dolje joj noge i šutirali off. Sada je plesala ispred njih sa ništa ali na paštete, njezine crne gaćice bikini, te na visoku petu cipele. Ona šutirali cipele van i okrenula leđa, valjanje magarca na njih. Polako, počela kotrljati bikini gaćice prema dolje, postupno otkrivajući ispucati od magarca. Kada su gaćice valjane dolje joj dupe, okrenula im lice. Nosila je G-string!

Ona je gurnula gaćice prema dolje i izašao iz njih. Barbara stajao pred Jerryja, oko tri metara, valjanje bokovima i gleda na veliku oticati u njegove hlače. Ona lizali joj usne.

"Ako vam se zaista sviđa ono što sam radiš, zašto ne učiniti ono što je moj brat radi, previše" ona ga zadirkivali. Jerry gledao preko na Billa i vidio da je jacking na njegov probadanja, šakom klizne polako gore i dolje njegov hardon.

"Da, da se stvar van i pokazati joj koliko vam se sviđa joj" Bill mu je rekao. Zaboravljajući da je incestuozni scena odvija pred njegovim očima, Jerry unzipped njegove hlače i unsnapped njegove bokserice. Njegov kurac potekao iz otvora, stoji velika i ponosna.Barbara lizali joj usne na očima veliki kurac, gledajući kako mu polako klizila rukom gore i dolje veliki vratilo.

Okretanje leđa, Barbara nagnuti prema naprijed u struku, dajući Jerry pogled sve do između nogu. Ona se osvrnula na njemu između nogu, promatrajući njegov milovati šakom. Zatim je uspravio i preselio osjetilno preko ispred zakona.

Ona oslanjao prema njemu i reče: "Uzmi jedan." Bill posegnuo i zatvoreni  oglasi vojvodina  prst savjete oko jednog sjenica. On je pustio da mu prsti polako mlijeko putu prema dolje joj grudi dok je došao do pastie. Zatim, uzimajući pastie između njegovih prstiju, on ga izdvajali off! Njezina je bradavica otečene na hard točke. Bill je praćka između palca i kažiprsta.Barbara dosegla dolje i dao na kraju njegov penis stisnuti, zatim povukao daleko od njega. Ples u pred Jerryja, ona se nagne naprijed.

"Želite da se druga jednokratna?" upita ga ona.

"Da, skinite ga na nju," Bill mu je rekao, uzbuđenja što njegov glas nisko i haskija.

"Wow, da" je sve što je mogao reći.

"OK, ali morate to učiniti sa svojim ustima", rekla mu je. Ona se nagne naprijed i cupped njezine grudi, čime je ostavio jedan njegovim ustima. On je otvorio usta i zavladala the pastie sa svojim zubima. Ona izdvajali natrag i to je došao off, otkrivajući velike ružičaste bradavice, otečene na hard točka! Jerry neka pastie kap iz njegovih usta kao ona donijela druga sjenica i održava dojke do njegove usne.

"Lick njega", rekla mu je. On je proširio svoj jezik, lizanje mekana, natečene bradavicu.Ona je uklonjena da je jedan i donio drugi na usnama.

"Suck joj tits", rekao je Bill, jacking na njegov penis.

"Suck to", rekla je ona. On je uzeo bradavicu između njegove usne i počeo sisati na nju.Nakon nekoliko trenutaka, ona izdvajali joj sjenica daleko i straigh-tened gore, backup, nekoliko koraka. Ona je skliznula joj ruku prema dolje nad njom trbuh, a zatim skliznula joj srednji prst dolje prema vrhu G-string. Iza tanki pramen od tkanine, počela je Stoke joj klitoris.

"Ako želite vidjeti više, morat ćete pokazati svoju zahvalnost, kao što su Bill radi", rekla mu je. Jerry pogledala na Billa i vidio da je uzeo svoje hlače i kratke hlače u potpunosti isključiti. Bio je naslonjena natrag na kauč sa svojim širiti noge. Njegov veliki prick je zabada ravno gore, šakom polako pistoning gore i dolje na njega. Jerry nasmiješio i brzo uklanja njegove hlače, kratke hlače, cipele i čarape. Njegov kurac zaglavi ravno gore u zrak!

"Oh, da," rekla udahnuli uvažavanje, kao što je svojim penisom u ruci i to wiggled na nju.Polako, počeo slajd šakom gore i dolje na njega.

"Sada, pokaži mi više", rekao joj je. Ona se nasmiješio i gurnula pred G-string dolje na vrhu joj razrez.

"Volite li obrija maca?" upitala je.

"Oh, yessss", rekao je prosiktala između stisnute zube. Polako, Barbara gura ispred platna dalje niz nogu, otkrivajući joj razrez. Odjednom, ona svuče G-string off, ostavljajući ga slajd dolje joj noge do poda. Seli desno gore ispred Jerry i širiti njezine noge.Koristeći prstima, ona izdvajali joj pička usnama širom otvorena, otkriva blistav, tamno ružičasta unutrašnjost, gusta, swollen zaliske, tvrdi, uspravno klitoris, živi s vlažnosti kao jebati sok oozed iz njezine rupe.

"Keep radiš ono što radiš s Vaše desne strane", rekla mu je rekao, pokazuje ruku koja je bila klizna gore i dolje svoje tvrdo meso ", i osjetiti kako mokro sam s druge strane." Jerry pogledao Bill. Vidjevši da nema prigovora od njega, on je poslušao Barbara zahtjev. On je skliznula ruku između nogu, prstom klizna gore i dolje joj mokro razrez. On je uklonio njezin klitoris sa svojim prsta, donosi jaukanje iz njezinih usana, a zatim cupped joj maca sa dlan njegove ruke, njegov srednji prst nalaz ulazu joj pička drenched. On neka prsta vrtlog oko u njoj rupa za nekoliko sekundi, a zatim ga gurnuo još dublje u nju. Ona stenjali, onda se povukli kao malo Jerry's prst izvukao iz on pizda s iskakanje zvuk.

"OK, ti dečki stand up", kazala je zapovjedio. Brzo, oboje porasla na svoje noge, njihova uboda zabada ravno van. Barbara kleknuo pred Jerry i gurnuo noge Apart. Ona cupped njegove lopte s jedne strane i zahvatila njegov hard penis s druge strane, klizna joj ruku gore i dolje duljina svojim penisom, gledajući pre-cum iscjetka iz vrha. Ona se nagne naprijed i lizali gore. Njen jezik onda swirled oko velike tipke, crtež stenjati od užitka od njega.

Rastanak joj usne, ona je polako spustio usta na Jerry's hard penis. On je gledao u čuđenje kao polovica njegov penis brzo nestao u svojim vrućim ustima. Polako, Barbara skliznula joj usne do samo vrlo vrh penis je još u ustima, onda je počeo ga sisati natrag u usta ponovno. Gore i dolje njegov penis joj usne putovao, joj obraze povukao u koju joj suctioning akciju. Jerry nije mogao vjerovati. Tu je, uzimajući njegov penis isisan njegov prijatelj sestra dok je njegov prijatelj gledao i jacked na njegov penis.

"Da, Barbara, sisati njegov penis," Bill ohrabrio joj. Jerry pogledala na Billa i vidio da šakom i dalje kretao gore-dolje njegov penis natečen, sebe jacking off na vrijeme s Barbarom's sisanče pokreta. Odjednom, objavivši Jerry je kurac, Barbara je ustao i preselio preko ispred zakona. Ona se okrenuo leđima prema njemu i pognut. Dostizanje natrag između nogu, ona je njegov penis u ruku i odnese je u njoj pizda razrez. Polako, ona je gurnula natrag na njemu, i Jerry gledao njegov prijatelj je prick polako se uranjati u svoje sestre pička. Ona koja se tamo održavaju za nekoliko trenutaka, a zatim izvukao izvan nje.

Ona se preselila natrag preko ispred Jerry i njega gurnula dolje na kauč. Ona je pala na koljena pred njim, guranje nogu širok apart. Polako, Barbara je uzeo njegov penis dolje joj grlo opet, sve do lopte! Ona je pogledao gore na njemu, i počeo da se polako povući do samo kraja je u usta njezina.

Gledajući dolje na Barbaru, Jerry gledao kako sisati njegov penis. Ona bi slajd usta daleko niz njegov penis, uzimajući kao mnogo u ustima kao što je mogla, onda polako natrag do samo kraja je još uvijek u ustima. Tada će ona prestaju, sisanje na velikom gumb i lizanje jezikom s njom, onda će ona početi cijeli ciklus iznova. Jerry je znao da ne ide na zadnji dugo na ovom.

"Da, Barbara ga sisanje off," Bill joj je rekao, jacking na njegov penis dok je gledao akciju. Promjena joj tehniku, Barbara počeo sisanče vicously na kraju njegov penis. Jerry osjetio njegov lopte stezanja! Njegov kurac nadut kao što je on osjećao pritisak kreće se vratila u svoj štap! Odjednom, on stenjali i na kraju svojim penisom kao da je eksplodirala kao prvi jaki špricati cum pucao u usta Barbare.

Sperma hyngry kuja sisao na kraju njegov penis, šakom crpne njegova osovina, kao i provala nakon špricati cum pucao u usta. Njezin vrat je radio kao ona proguta, uzimajući svaki provala duboko u njezin trbuščić. Konačno, kada je spurts okrenuo driblati, uzela joj usta off svojim penisom i počeo skliznula šakom polako prema gore i dolje njegova osovina, crpne posljednja njegova tekućina iz njega. Kad je napokon prestao cum vođenje lopte, ona lizali kraju njegov penis čist, a zatim nagnutom prema natrag i nasmiješio mu se, lizanje usne.

Barbara ustao. Bez riječi, ona je zatim gurnula natrag i Jerry ustao na kauč, njega straddling. Ona je donijela joj maca na usnama, držeći glavu rukama.

"Sada je tvoj red", ona mu sve pripovjedi.

"Da, sisanje joj maca", kazao je čuo Bill reći.

Jerry ispružio svojim jezikom i trzanje kraju joj klitoris, crtež stenjati od užitka od nje. On swirled svojim jezikom oko nje natečene gumb, a zatim lizali duž joj dijafragma, kovitlaju svojim jezikom u otvaranju joj pička. On je doveo svoje ruke do magarca, gripozan nju i drži joj maca protiv njegova usta. Njegov jezik preselili gore i dolje po svojoj razrez, lizanje joj klitoris i njezina maca otvaranje. On probed između obrazi joj dupe s prstom.

Barbara stenjali kad mu prst našla šupak i prislonjen čvrsto otvaranja. Nastavljajući lizati joj maca, on wormed kraj prst gore u njoj rektalni otvor, uvijanje i guranje dok on imao sve na putu u!

"Ohhhh, yessss", rekla dahnu.

"Da, sisati prst joj maca i magarca", Bill ga je ohrabrio.

Jerry skliznula drugom rukom se između nogu i gurnuo srednji prst svi put gore u njoj sočan, vruća maca. Uzeo joj klitoris između njene usne i počeo sisati na nju, twirling svojim jezikom oko njega kao što je isisan.

Odjednom, Barbara pustiti van nisko vrištati, grabbing glavu i povlačenjem njegovih usta čvrsto protiv nje maca. Njeno tijelo i quaked quivered što je došla! Konačno, ona izdvajali daleko od njega i potonuo dolje na kauč između njega i Billa.

Jerry gledao preko na Bill, koji je veliki osmijeh na njegovo lice i bio je još uvijek milovati ogroman hard na! Bill skliznula dolje na koljena između Barbare i nogu, uzimajući nogu u svakoj ruci, te ih drži i razmaknute, skliznula njegov penis do lopte u vruće pička. Jerry sjedio i gledao Billa kurac kliziti unutar i izvan Barbare maca. Bill je prick je blistavim s Barbarom's maca sok kao što je klizila glatko i iz nje dobro podmazan kanal.

Jerry osjetio njegov ubod na početku ukrutiti opet kao on gledali Bill vijak Barbara.Barbara je glava bila bačena natrag i valjanja od strane na stranu. Ona se činilo da se osjeća intenzivan užitak. Ona je gledao preko na njega kroz ostakljena oči. Uočiti svoje teško na, ona je ukazala na to i rukom za njega da ga stavite u usta njezina.

"Ona želi sisati svoj kurac dok sam joj jebote!" Bill nasmiješio mu se.

Jerry digao na kauč pored Barbara. Ona grabbed njegov probadanja i izvukao na usta, sisanje kraj između njezine usne.

"Jebi joj usta!" Bill mu je rekao, kao što je skliznula njegov penis i od Barbare sočan maca.

Barbara uhvatio Jerry's magarca i počeo guranje i vučenje, pozivajući ga da se istinski zajebavati joj usta. Jerry ispunjeni, klizna njegov penis i iz prošlosti ju suctioning usne.On se osvrnuo na Bill, koji je naslonjena leđa kao što je on jebeno Barbare pička pa su mogli i vidjeti svojim penisom klizna i izvan nje.

Jerry mogao vidjeti usne joj maca otvorio širok kao Bill's penis skliznula glatko unutra i van. Njen klitoris bio u stojećem položaju kao malo palac. Bila je oplakivanje oko zalogaj pijetao koji je bio jebeni Jerry i iz njezinih usta. Jerry nije mogao vjerovati kako se dobro osjeća, pogotovo s obzirom da je upravo sperma.

"Let's trgovina mjesta," Bill predložio. "Ja sam o da sperma, i želim pucati u usta. Moja sestra voli piti sok od moje jebati." On je izvukao svoj kurac van ili joj maca i preselila se na drugu stranu kauč. Jerry yanked njegov penis iz usta i odstupio od kauč.

Očito, kuja je previše bio uronjen u užitak joj je prima iz slavine joj jebeni, i njihov plan da biste išli mjesta za ona povika: "Vi bastards. Ti jebeni snobovi. Kako si mogla poduzeti sve da se penis od mene. Netko bolje jebati mene. Netko bolje jebati mene upravo sada. "

Barbara stenjali kao i njezin brat zatim gumiran njegov probadanja preko njenih usana.Ona otvori usta i on je skliznula u. Jerry je nogu u svakoj ruci i podigla noge na odmor na svojim ramenima. On je gumiran na kraju svojim penisom gore i dolje u njoj sočan razrez, onda je čuo njezin jecaj oko zalogaj kurac kako je on to skliznula sve do njezina pička.

"Ovo vruće cunted sestra moje jednostavno ne mogu dobiti dovoljno mesa zajebavati, ona može Jerry? Mala kuja je jebeni nezasitan. Ponekad mislim da je jebeni nimfomanka". Jerry kimnuo sporazum kao pička okružuje njegov penis se osjećala kao pećnica. Gledao Barbare obrazi naizmjence lisnato van i uvući kao Bill zabode mu probadanja i iz njezinih usta, ide tako duboko da je izgledao kao da je to vijak dolje u njezinu grlo. Barbara ruka je omotan oko osovine njezina brata kurac, pa je ona kontrolira dubinu njegova thrusts. Jerry je bio zadivljen na koliko joj je to uzimanje.

Jerry gledao dolje na njegov dong klizna i izvan joj maca. Joj maca usne su natečene debela i distended oko njegov penis. Njen klitoris bio poput velikog crvenog mramora, isplažen tako daleko da je nabasao protiv korijen njegov penis svaki put je pogodio dno u njoj. Njegov kurac je bio prekriven debelim premazom njene sokove, a ono što je Bill procurili u nju. Bila je tako mokro i gladak da gotovo da nije bilo trenja, osjećaj jebeni joj se više od intenzivne topline nego zapravo klizna i izvan tijesnim pička. To je gotovo kao da nije mogao osjetiti zidova joj maca, ali u isto vrijeme on ih može osjetiti, polako okružuje njegov organ.

Odjednom, Bill pustiti roktati. Jerry pogledao upravo u vrijeme da vidim Barbare šakom crpne brzo gore i dolje na njegov vratilo kao ona ludo sisao na kraju njegov penis. Jerry misli da skoro mogu vidjeti Bill's penis lupati kao što je pumpa provala nakon provala sperma dolje svoje sestre grlo. Barbara's grlo je radio kao ludo je pokušala progutati sve što je pumpanje u usta, ali neke je curi iz kuta njezinih usta. Konačno, Bill's penis skliznuo joj iz usta, ostavljajući tanki niz sperma iz njezinih usta do kraja svojim penisom.

Jerry vidio divlje gledati u oči i znao da je bio vrlo blizu dolaska. Počeo je potisak visciously u nju, ramming joj tako jako da joj tits valjanog natrag i naprijed. Ona je počela da se zgražavaju, zatim u stenjati. Ona lučni leđima i zabode svoju glavu unatrag, oči čvrsto zatvorene osvojila. Odjednom, ona neka se nizak vrištati i počeo drhtati po cijelom tijelu. Bila je dolazi!

Kao što je Barbara sišao s nje orgazam, Jerry samo održao svoj penis uvijek u njoj, pokopan do balčaka u njoj maca. Kada je napokon otvorila oči i pogledala u njega, on samo nasmiješio na nju.

Ona lizali joj usne i namršti lewdly na njega, tada je počeo kotrljati joj zdjelicu okolo njegov penis. Shvatio je da ona još uvijek traži više. On je povukao i zabode se u njoj opet, pa opet. Odjednom, Jerry povukli i potpuno ukloniti njegov penis joj maca.

"Nooooo", rekla moaned, osjećajući nagli prazan osjećaj kada se povukao. On je skliznula niz njegov penis prošlost joj maca, dolje između njezine obraze. Kada je shvatila gdje je bio idući, ona gurnula protiv njegovog ramena s noge, ne da ga odgurnuti, nego podići joj dupe.

Bill, koji je srušio se na kauč pored njih, podiže gledati što se događa. Vidio Jerry uzeti njegov penis u svoju šaku i protrljati kraj oko i oko Barbare naborano šupak. Kao što je on gumiran oko joj dupe, glava kao da vijak svoj put u samo malo, magarca otvaranje kako bi se omogućilo tip to premjestiti gore unutar samo malo. Kad je cijeli gumb bila, Jerry zaustavljene samo trenutak.

S dugme njegov penis unutar Barbare rupa, Jerry zastao na trenutak. Znao je da je gladak prevlaka na njegov penis bi mu omogućiti da ga pokopaju do balčaka u magarca sa jednim potiskom, ako je htio, ali on nije bio siguran da bi bilo mudro. Njegov kurac je bio oko iste dužine kao Billa, ali to je nešto deblji. Ako ona nije bila koristi za jedan prilično debela da, to bi moglo povrijediti ide u. On je odlučio da joj test.

Koristeći kratke poteze, on je počeo da ga gurnite naprijed-natrag u njezinu stražnjicu rupu. Ona moaned kao što je povukao i potisak prema naprijed. Jerry mogao vidjeti njezin šupak otvoriti prihvatiti njegovu vratilo, mogao osjetiti clasping zidine okružuju njegov penis kao i svaki potisak nosio ga malo dublje. On je koristio oko pola duljine njegov penis, i on mogao vidjeti njezin šupak nabor i nestaju kao njegov vratilo skliznula u, a zatim čini da se shvati njegov vratilo i odoljeti jer je izvukao natrag. Odjednom, sa roktati čiste požude, on lunged naprijed, naglo guranje cijelom dužinom ravno gore joj dupe. Njezine oči širom otvorene popped kao njegov penis kugle duboko klizila joj magarca. Ona neka se jecaj, a zatim osmijeh počeo širiti diljem joj lice kao Jerry je počeo da se pumpa i izvan nje, jebeni magarca s dugim dubokim potezima, koristeći pune dužine njegov penis.

"Wow", kazao je čuo Bill reći. "Sada kada je ass-fucking!"

Barbara stenjali u dogovoru kao ona valjani magarca oko invad-ing zabadanje ubod.Jerry's pistoning penis je klizna glatko i iz nje sada dobro podmazani stražnjica rupa.Jerry pogledala bočno na Billa i vidio da je njegov penis je teško ponovno. Bio je klizna šakom gore i dolje to, to milovati na vrijeme uz veliki kurac ide i od njegove sestre rektum.

Jerry je trljanje Barbare prorez sa svojim kažiprstom u vrijeme s potezima njegov penis u magarca. Bila je oplakivanje opet, očito bliži još jedan vrhunac. Jerry, također, bio bliži još jedan vrhunac. On je osjetio zatezanje mu jaja, osjetio oteklina, rushing senzacija u vratila njegov penis. Grabbing njezine noge, on ih je gurnuo do koljena su protiv nje tits, šireći ih širok za njegov napad. Počeo je snažno lupanje joj, lupanje njegov probadanja i od magarca rupa, njegova hips šamaranje protiv joj dupe guzovi. Ona neka se uzdiše i počeo drhti sve više kao što je jednom prošao vrhunac vrhunca. Ometanje njegov kurac do balčaka u svom mekom dupe, Jerry stenjali kako je i došao, škropljenje pucao nakon što je pucao sperme duboko u njezinu utrobu. Odjednom, Bill podiže i preselio se preko Barbare, jacking na svojim penisom bijesno šakom. On je pustiti izdisaju je počeo špricati, snimanja njegova opterećenja cijelom njegove sestre uzdah tits.

Jerry je povukao svoju venuća penis od magarca i lagano pustiti njezine noge prema dolje. Otvorila je oči i nasmiješio na njih.

"Wow, dečki, sad to je ono što ja nazivam uzimajući jebeno kraljevski!" ona im je rekao.Obojica su se smijali i nasmiješio njihov dogovor.