.

субота, 30. април 2011.

Devojke iz Vojvodine

Visoko iznad princezu kao ona poderati kroz knjige održati u roku od zmaj-hold, Kraljica se nasmiješi dok je ležala na čupava tkanina i čekala inkvizitor. U svom umu, ona je slijedila slijed događaja koji se mora obaviti taj dan. Večeras je bila Visoka Mjesec, i ako se susrela s uspjehom u svojim planovima, a ne duša u ovom području, ili bilo koje druge, mogao ikada ju zbaciti.

Ali prvo, ona mora pronaći release. Gdje je to prokleti luđak? ona misli. devojke iz Novog Sada  Ona je potreban da bi se osloboditi joj napregnut želju kako bi se fokusirati na svojim planovima. At present, njezin um je bio preplavljen sa željom, enflamed od čudne glazbe koja tako utjecala dame dvorca.

Napokon je čula grebanje u čizmama na kamenom podu, a ona nasmijala sama sebi. On je privukao blizu stola, mračan nasmijala pod njegovim bijela i zlatna maska.

"Evo, moja kraljice." On je rekao. On je počeo da odmota veliki snop, devojke iz Zrenjanina umotane u raskošan indigo svile. Od bala on nacrtao veliku uređaj, a zatim jedan manji, te ih je držao za nju vidjeti. Njezine oči, a njena lukavi osmijeh, rastao širok kao što je zurio u većim provesti.

Uređaj je nemoderan iz proziran puhano staklo. To je bio dug i cilindrični, i kroz staklo bili swirled nježno obojeno crveno nitima i staza. Alat je započeo s velikim duguljast sfere, o veličini malih jaja. Od tamo, to swirled u diplomirao spirale, s malo okrugli perli od stakla spojene na njegov vanjski lukovi na intervalima. Njegova dužina je malo kraće od čovjeka podlaktice, i to je veći kraj je gotovo kao veliki okolo. Za to je baza bila je spojio neke vrste zagrada, što je ona pretpostavlja se mora uklopiti u neku vrstu stroja.

"O moj." cooed kraljice, jasno iz Sremske Mitrovice impresioniran. Pronašla je zabavno da ona još uvijek mogu biti iznenađeni njegovim izumima. Ona je ugledao alat za nekoliko trenutaka, piće u to mogućnosti.

"I to kao dobro." rekao je, pokazujući joj sljedeći provoditi. Iako ni približno tako velika kao prva, ovo je također bio prilično težak. Izrađen od iste jasne i crveno-s trakama stakla, ovo je odraz velike jaje oblik svog blizanca, ali nije spirala veći ispod nje. Umjesto toga, ona izglađene u kratkom obliku štapa, koji je završio u veliki stan disk. Kraljica je sa slast malim insectine uređaj ugrađena unutar manjih uređaja. Konstatirajući njezin pogled, Inkvizitor trzanje na stranu alata, a malo unutar stroj počeo tući to krila, a uređaj pjevušila sa svojim vlastitim životom.

"Legni natrag, moja kraljica". On je režirao, a ona položi svoju glavu natrag. On je došao oko stola između nogu, i počeo igrati tamo sa svojim prstima, on je napravio soft mali krug oko nje nabrekle usne s mekim jastučićima od njegove ruke. Krug i krug su otišli, s jedne strane igranje na nju gladak gumb, drugi lagano istražujući joj mokro seksa Kikinde . Čvršće i čvršće, sve dok odjednom, njegov prst skliznuo unutra, ubrzo nakon drugog. Dok je skliznula dva u nju i onda van i onda u jednom, drugom rukom i prstima stimulira njen klitoris.

Prstima počeo da mokri zvukove kao što su skliznuli u, još jedan, a zatim drugi, četiri unutar istezanje joj predivno. Bila je već jako uzbuđena, i počeo jaukati duboko, guranje bokovima dolje na njegov zabadanje prstiju. Njena vlažnost skliznula oko njegovim brojnim prstima, i dolje između njezine obraze u nastavku.

"Da, moj mučitelj!" ona moaned. "Stavite ih u mene, da me pokisao!"

Na prstima svira na nju gladak gumb ustupila svoje sondiranja jezik i usta. On je latched na nju i lizali i isisan a svoje prste skliznula u opet i opet. Bokovima terenu protiv njegove maskiranih lica, zlatni filigran grubo protiv njezina glatka koža. Ona bucked protiv njegova usta, i njezin jauk povećala svoje duge i istakao jezik skliznuo i izlaziti zajedno sa svojim prstima.

Pogledao je gore od između nogu, njegove tamne oči ispod maske njenog susreta, gledajući dolje na njega od između njezine velike grudi uzdah. Nasmijana, on je pitao: "Znači li to da molim vas, moje kraljice?"

"O, da!" ona moaned. "Pripremite me s tim prstima ... aaa yess, a palac te!" Kao što je njegov squirmed thumbed pridružio ostatak njegove prste, kliženje o unutar njoj, crtež svi zajedno kao što su točka, prije nego što ih savijanja van, širi, širi, sve dok joj zidovi ih privukao u potpunosti u. Ona je plakala je kao ona ispruži oko njegova gladak ruku, bokovima suprot brže i teže jer njegova usta vratio u trepavica joj još jednom.

Kao što je suckled na njen klitoris, on će donijeti svoju ruku iz gotovo, istezanje joj široka, prije nego što ih klizna natrag u spor. U njoj, polako povlači, i polako je otišao dublje u svojim prstima i dlanovima. Njen spol je nalijevanje sa svojim vlagu, dodaje njegova usta na nju.

Polako, on je povukao svoju zabadanje prsta, ali je zadržala svoju upoznavanje sa svojim dugim jezikom. Kraljica squirmed protiv njegovih usta, a on ju je drugi otvor gladak s vlastitim sokovima. Polako, njegove prsta joj istražiti, pronaći joj receptivne kao što je umetnuti prst spor i odmjeren.

"OOOOO ..." ona moaned duboko. "Oh yesss, ti prljavi rob! To Slide u mene!" Smijao se dok je drugi prisilio prst u nju od iza, što je mokra iznutra kao dobro.

Kao što je ona moaned i squirmed, podigao se od nje, povlači prste. Kraljica je skroman durenje, ali samo za trenutak, kao što je počeo uvoditi zuji uređaj za nju."Oh!" ona moaned. "Oooh, sporo, moj mučitelj, spor ... Nisam spreman vratiti tamo." Oglasi domina dama

"To je previše loš, moja kraljica, za vas će se sve to!" on je odgovorio. Polako, on joj zuji, lupanje alat. To je oblik klizila dalje unutar nje, njezin istezanje kao što je i dalje u njoj. Širi, širi i dalje, glatka jaje oblik joj pruži oko je zaobljen strane. Ona quivered kao što je postignut to je najširi, njezin stražnji polako naviknuti na njega. Ona moaned tvrdi kako je počeo da se vitak i smanjiti, dok je na kraju gurnuo ga duboko u nju straga, dok je disk održava tvrtka protiv njezina drhti obraze.

Stajao je još jednom kao kraljica ležao na čupava tkanina. Što je Subotice  napravio prizor, njezin savijenim leđima, bokovima visoka, nogama stan na p adding, ruke izvukao visoko iznad glave od strane ograničenja, njezin siromašni stražnji pruži svojim zuji staklo uređaja. Iako ona moaned i writhed na mekom padding, njezin divlji oči uprte u njega je ostao, i intenzivan izgled zadovoljstvo plesali na nju lice.

"OOO ... Voliš me vidjeli kao što je ovaj, ne ti, rob." Ona prosiktala. "Tvoj gospodar, vezan i upletena sa vaše masnoće štap gore moj magarac?" Iako je imao snage da joj suzu ograničenja iz svoje nosače, ona je uživala u svom lažne zatočeništvu.

"To je moja dužnost da služi vama, moja kraljice." On je rekao. "A to je ono što ja namjeravam učiniti." dodao je s osmjehom zlokobno.

Napustio joj da legne na svoje čupava stolu, užasno nastale ogroman uređaja umetanja. Joj bradavice isticao teško i istakao, a njezina bedra quivered s oduševljenjem. U jednom trenutku, ona je čuo niz clanks i SCR * pes kao što je on počeo pridaje novi uređaj na podnožju stola.

Iako velik dio novi izum bio zaklonjen pogled od nje, Kraljice vidio dugo uređaj sada stajao spreman između nje široko raširene noge. Od njezina prednost na leđima, ona je mogao vidjeti dugačak drveni štap, sa spiralnim žlijebom koja prolazi uzduž dužine, nestaje u niz zupčanika i satnog mehanizma. Inkvizitor stajao na lijevoj strani njezinim stolom, i ona mogla napraviti od dršku velikog cranking mehanizam blizu njega. Negdje ispod stola, ona je znala da ručica će povezati na stroj spremna prije nego što joj vlažne i izloženi seksa.

Za neobična ugradnju na kraju dugačak drveni štap, on je postavljen veliki spiralni staklo uređaj on bih napravio. Ona stoje na mjestu, i shvatio Queen s nestrpljenjem je veliki gomoljasti kraj ležao spreman za slajd u njoj, dovoljno blizu da se gotovo dodiruju joj mokro otvaranja.

Od pored nje, on je počeo govoriti.

"Kao što znate, moja kraljica, ja sam mučio bezbroj rezultate svog zarobljenika. Našao sam da kada određeni postupak je objasnio da ih oni ga pronaći sve više zastrašujući, a često priznaju čak i prije nego sam ga upravlja."

"Tako je s ovim uređajem, bit ću vam reći što će učiniti za vas?" Istaknuo je kako je s oduševljenjem squirmed na stol pred velike staklene provesti. "Da, mislim da sam se."

"Vidite, moje kraljice. To se staklo alat čeka, ali za jednu prijelazu ovu ručicu." Za učinak, okrenuo ručica malo, a gusta zaobljeni kraj uređaja proširena na dodir joj gladak otvor. Za Queen's iznenađenje, njegovo staklo vrh bilo je ekstremno toplo. "Ah, vidim da ste otkrili jedan od ovog uređaja tajne. Ja sam ga imao u vatri veći dio dana, te staklo drži toplinu vrlo dobro, zar ne?"

Kraljica je samo uspio slab afirmaciju kao što je i sama wiggled protiv toplo staklo.

"Kao što ste možda pogađate, moj dama ... kad sam skrenuti ovu ručicu, on vozi ovo dugom osovinom ovdje, što zauzvrat pogoni uređaj između nogu. Što sam više okreta, dublje će ići. Niste bili moj Queen i majstor, mogao sam ti suza u pola s njim, ako sam izabrao da ... Ali mislim da će biti u mogućnosti to primiti, zar ne? "

Kao što je govorio joj počeo polako okrenite okretnu. Veliki žarulja počeo polako rotirati i raditi to je put u Queen. Ona moaned duboko kao što joj rastegnut oko svoje obujam. Polako, sve tako sporo, ona rana svoj put unutar nje, to je ogroman zaobljenog vrha joj istezanje, istezanje joj dok je bio u njoj. Njezina bokovi i noge quivered, kao da je kraj zaobljen pronađen kupnju i spiralni ruke počeli da rade svoj put kao dobro.

Pronašla ju neizmjernu radost da je malo zrna od fused stakla pogodio točno na njezinu tajnu licu mjesta sa svakom prijelazu ručicu. Svaki put kada jedan od grijanih nubs pronašli svoj trag, novi potres užitka pucao kroz nju. Kao što je okrenuo ručica, spiralni krakovi počeli širiti, dalje, dalje,

"O, da!" ona je plakala! "OOO, to je sve tako velika u meni."Oglasi domina dama  

"Ah, moja kraljica ..." On je rekao. "T'is tek nekoliko zavoja. Ona će dobiti mnogo šire i dalje." Za ovaj okrenuo zglob opet, i još širenje ruku skliznuo iznutra, njegov nubs tutnji u svoju tajnu mjestu.

Toplina velikog uređaja, to je maleni nubs, njegov proteže od nje počeli graditi joj excitiement. Uz svaki revolucije, to rastegnut i njezin ispunjen još više. Sada je uređaj počeo susret manje uređaj umetnuta u nju drugi otvor. Njihova veličina upoznao unutar nje, odvojeni svoja dva otvora. Sa svakog okreta, oni su stvorili novi valova exctasy kao što su interakcije kroz tanku membranu odvajajući ih. Do sada, većina uređaja je zakrenuti duboko u njoj, joj punjenje s toplinom i stimulacija.

Unazad smjerovima, joj podlogom uređaj neke, prije nego ga vrati ponovno. Veliki alat ranu u njoj, dublje, dublje, šire i šire. Izvana, inače vedro nebo počeo potamniti s tamnim teških oblaka iznad dvorca. Rasvjeta sijevaju iz vruće u njima, u početku sporadični, brzo postaje nemilosrdan.

Inkvizitor joj pruži i opet, dok je kraljica writhing na njegovu stolu, cijeli obim uređaja i unutar nje, a to je pandan joj se protezala od iza. Masivni uređaj unutar nje, širi joj otvaranje čak i više od princeza dvije ruke klizne u nju prije. Njen plač je postao neprekinut kakofonije duboko stenje i squeals. Njezina ruka poderati njezin suzdržanost od besplatno to je montirati, zaplenjene otvrdnuo član. Ona je izvukao iz svoje haljine, milovati ga teško i dugo, joj thumb trljajući čvrsto protiv njegova otvaranja.

Okrenuo se ručica opet, ramming uređaj dom duboko u njoj, zaplijenivši joj uspravno bradavicu i cijeđenje je teško, čak i kraljica, svojim proždrljiv apetite, mogao izdržati diže plima više ne, a joj mišići zategnuti oko uređaji u paralizirala val nakon vala. Vani pada groma bio je jedan dugi rat valjanje zvuka i tlak iznad dvorca, vruće trepće od udara munje sve o tome. Čovjek nesretan dovoljno da bude uhvaćen na terenu odmah spalio kao jedan od vijaka ga tražili. Topla i slana sjeme metak izlazi iz inkvizitor je flogged penis na njen krug grudi.

Kraljica je došao opet i opet. Njeno tijelo potrese na uređajima, njezin unutarnji zidovi čvrsto kao šaka oko svoje velike spiralne mase. Alat u njoj stražnjicu pjevušila uz sve to je možda i ona dođe iznova i iznova, pruži joj ograničiti njegove genijalne uređaja.

Polako, uvijek je tako polako, valovi oslabio je počeo povlačiti uređaja. Svaki put nubs smislila svoju tajnu, još jedan potres pucao kroz nju kao ona bucked na njegovu stolu. Na kraju, ona povukla od nje, ostavljajući uređaj u svojoj stražnji zuji ludo. Na kraju je pomaknu stroj od stola i odselili. Zakoračiti okrugli stol, on polako izvukao manji uređaj od nje iza. Novi orgazam joj reket opet kao gomoljasti kraj alat pruži svoj put iz nje. Izvana, tamnih oblaka počeo razbiti i otploviti na osvježavajući povjetarac.

Inkvizitor nasmijao dolje na Queen, koji je ležao dahtanje na njegov stol. Njezina plava kosa bila mokra sa znoj i svoju rodbinu obasja sa sitnim perlama. Oči su joj bile zatvorene i najdublje osmijeh zadovoljstva povećanim joj lice.

Napokon je uspjela slab odgovor kako joj prst lijeno vučena u svojoj ejakulirati proširila preko svoje mliječno grudi. "Vrlo dobro, moj mučitelj. Ti doista si me dobro služio." rekla je kako ona popped posljednji zalogaj od svoje sjeme u usta.