.

петак, 4. март 2011.

Swingeri Vojvodina

Craig je bio kod kuće raditi na prijedlog proračuna na svoje računalo kada se srušio. On je prokleti, ali je sretan što je nedavno spasio njegov rad svojim USB. Kao što je pitao kako će završiti ovo ne ide na posao vidio njegove supruge laptop. On je zgrabio i zrcaljeno ga otvorite. Web stranica je već gore zove lushstories i to je bio u tražilicu pod voli žene grupni seks. Kao što je istražujući dalje, on je pronašao svoje žene 'računalo je mnoge priče sve o žene se u gangbangs s spremni muža. Swingeri Vojvodina Craig se nasmiješio. Često su razgovarali o dodavanju momak ili djevojka ili par dečki svojim sex igre, ali to je uvijek bio samo da, razgovarati. Kao što je Craig čitati priče, mnogi od njih imali ženu koji su prisiljeni podnijeti ljude, a on je odmah znao što će učiniti. 

Te noći, sa svojom suprugom, Amanda, lisicama u krevetu, on je jebeno joj teško i naslutiti suptilno na njegov plan. Kao što je potisak njegov penis u mokro joj maca šapnuo joj u uho: "Ne bi li bilo lijepo imati drugi penis u vašem zbijeno magarca kao što sam jeben ti dijete?" 

Ona moaned: "Da," kao što hammered joj teže. 

"Želite li se zabaviti jesti Lisa's maca kao što su dva hard cocks u vašem maca i magarca." 

Ona moaned, "Hmmmmmm," kako ga zaustavio, njegov penis u potpunosti unutar nje. 

"Reci mi beba, bi li jesti Lisa's maca za mene?" swingeri  Srbija
Ona se osvrnula na muža i reče: "Da, ja bih ništa učiniti za vas." 

"Sve", upitao coyly. 

"Da, bilo što", rekla je odgovorio prije molbama, "Sada molim jebati mene." 

Craig dužan jebeni joj brzo kao što je namjeravao njegov plan. Unutar nekoliko minuta, on je eksplodirao s njegova sperma punjenje njegove supruge nestrpljiv maca. 

Oni su zaspala, Amanda nesvjestan svog fantasy dolaze istina sutra. 

Sljedeći dan 

Tako Craig postavljen plan u prijedlog poslao svoga supruga lijepim SMS poruku: 

Moja mala igračka, 

Učinite sljedeće kad dođem kući: 

-Uzeti lijepo kupka mjehurić 

-Obrijati maca 

-Jeste kosu u pigtails 

-Stavite na outfit koji je legao vanjska strana za vas na krevetu: prednji čipke nisko šalice korzet, sporednim kravatu bič, i odgovarajući podvezica i čarape 

U 7:00, ja vas očekuju na vašem koljena na prednja vrata, čekaju me. 

Craig 

Amanda je vozio kući s posla, kad joj je telefon vibrira.oglasi swingeri  Ona provjerava poruke i nasmiješio se. Voljela igranje uloga i mogu reći da je danas bio idući u biti fantazija škola djevojka, jedan od njezinih najdražih. Amanda, kada je u pigtails, pogledao 19 i nevin. To je, naravno, ironično obzirom bila je daleko od nevin i njegove fantazije su čak i dalje od takve čistoće.Ona je često maštala o tome da gangbanged po njezina muža prijatelji i biti zavedeni i dominira njezin dobar prijatelj Lisa. Amanda šped doma i poslušao njezin suprug zapovijedi u potpunosti. 

Kao što je sjedila do vrata, odjeven kao uputu, ona je razmišljala što je njezin suprug u trgovini za nju. Posljednji put takav plan je napravljen ona zavrsilo uzimanje njegova sperma joj magarca za prvi put i to volio. Dok je s obzirom na to, Craig otvorio vrata, hodao k njoj, pao mu hlače i pokazali njegov penis u usta Amanda. Amanda odmah počeo ugodan muž parovi oglasi  i nije bio iznenađen kada je uhvatio njezin pigtails i počela u lice zajebavati joj. Nakon samo nekoliko minuta brzim tempom napada u ustima, Craig sprejom njegova sperma dolje joj grlo. 

Craig tada uputio njegove vruće supruge kleknuti u sredini dnevnog boravka gdje je stavio na nju gležanj i pismena manžete zatim u prilogu joj zapešća i gležnja na I-obliku dvostrukog rasipač bar. Sada se na sve četiri i ne može kretati, on je strastveno poljubio i rekao joj kako je lijepa je ona. 

Pitao ju je, "Jeste li spremni napraviti jedan od vaših fantazije postanu stvarnost?" 

Amanda se nasmiješio izazovno, "Da", potpuno nesvjestan što joj zgodan suprug je planirao. 

Craig zatim staviti povez za oči na nju i poljubio joj strasno još jednom prije flasteri loptu geg na nju. Jednom u mjestu je stigao pod nju i nevezan joj steznik da biste ga uklonili, a zatim joj bič, njezin odlazak tamo potpuno ranjiva u samo njoj podvezicu i čarape. 

Amanda sjedio tamo čekajući nekakav napad započeti. Nakon nekoliko minuta počela se pitati što točno je planirao. Što fantazija je on priprema kako bi se istina? Ono što je uzimajući tako dugo? Bila je uspaljen kao pakao već. Sekundi, postao minuta i počela je čudo. Mogla bi ga ovdje u kuhinji naizgled uzimajući nešto spremno, bio on mikrovalnoj kokice? Zašto bi on biti mikrovalnoj kokice? Kao što je ona odražava ono što je ispitati kritički se događa na vratima rang. Panika brzo joj osvaja, bio je to samo slučajnost ili je to dio plana? Je li on ozbiljan sinoć? 

Čula Craig reći: "Dođi na u." 

Ona je tada čuo čovjeka ona nije prepoznala reći: "Pa gdje je ovaj vrući komad magarca?" On je hodio putem do vezane ženu i rekao: "Lijepo, vrlo, vrlo lijepo." 

Craig je rekao: "Želite li pivo?" 

"Naravno," 6 nogu 4 klinac, rekao je. 

Tu je još jedan udarac na vrata. Craig je odgovorio kako je rekao, uz smijeh, "Hej Ryan, spreman za podešavanje svoj instrument." 

"Doista, buraz, ste sigurni o tome?" Duge kose, gitarist i najbolji prijatelj pitao. 

"Deadly", rekao je kako su ušli u dnevni boravak kako bi vidjeli Amanda vezane, povez preko očiju i gagged. 

Ryan je rekao: "Hej Amanda, ti izgleda dobro." 

Amanda je friknuto van unutra, ali joj maca je već mokri, 'Je li on postavljanje gangbang?'ona misli na sebe. Odmah Amanda je bila uzbuđena i još malo prestrašen. 

Odjednom su se vrata otvorila opet kao Amanda čuo glas svog dobrog prijatelja Lisa. "Kuc, kuc, tko kući." 

Craig se zove, "Hajde u Lisa". 

Lisa je ušao u dnevni boravak i nasmiješio se.bracni parovi  Ona je hodio do Amanda i šapnuo na uho Amanda, "Ja ne mogu čekati da ste okus moja maca Amanda. Jeste li spremni za svoj prvi okus maca? "Ona je zatim skliznula prst dolje joj leđa, a zatim se uputio prema kuhinji. 

U kuhinji, Craig, Ryan, Wally (Craig je novi šef) i Lisa su uzimajući spremni za igrati poker. 

Craig je objasnio pravila: "Pobjednik svake ruke dobiva izvući iz nagradu sić. Bez obzira što su dobili privući veze s mojim suprugom. Što se tiče igre, small blind je pet dolara, deset velikih dolara ili eura. " 

Iz prve ruke bio je zanimljiv mali dio poker. Nitko presavijeni rano, kao i svaka osoba, nadao da će se ići na prvi vezan ženu. Wally zavrsilo pobjede s kraljeva u osminama, samo premlaćivanja Ryan's dečka više desetaka. On je izvadio komad papira i glasi: »jedne minute ukazivanje HER DELICIOUS maca." 

Wally Pogledao Craig, čekajući bilo last minute promjenu srca, a zatim je otišao na njegov zahtjev nagradu. On je gumiran Amanda's maca prije umetanja njegov debeli prst u nju, crpne mokro joj maca. 

On je rekao: "Wow, pička joj je natopljena već." 

On fingered joj teško. Amanda je jauk su prigušeni po loptu geg u usta njezina. Ona nije imala pojma tko je bio njezin ukazivanje, ali se osjećao nevjerojatna. Bilo strahove od situacija brzo ispirala čim prst ušao joj maca. 

Zatim iznenada čula njezin suprug reći, "Time's up. Dalje ruke. " 

Prst lijevo joj maca i ona misao, 'Time's up, što je, dovraga. Što se događa ... igraju poker? "Sjedila je tamo dužan, bespomoćno, rožnat, čekaju da se koristi i zadovoljan. 

U kuhinji, second hand obrađen je i osvojio opet Wally, ovaj put s dva para. On je otišao u kantu i izvukao "dvije minuta s igračkama." Wally je otišao u dnevnu sobu i vidio niz igračaka.On je uhvatio mali utikač stražnjica i umetnut u Amanda's maca to podmazati i zatim ga skliznuo u žena tijesnim magarca bijelim blijedo. On je zatim uhvatio 6 inča vibrator i pretvorio ga na visoke i skliznula u njoj maca, ona klizna i polako. Amanda počeo kretati joj dupe natrag na igračku, pokušavajući dobiti igračka u dublje. 

Wally se nasmiješio i rekao: "Da nisi i ti rožnat malo stvar. Ne brinite, dobit ćete moje guste, duge penis uskoro. " 

On je tada ošamario joj dupe, odlazi igračke u njoj se vratio na karticu stol. 

Amanda sjedio sam opet očajan da sperma, ali bespomoćni da bi se to dogodilo. Igračka u njoj maca joj je konstanta dosadan osjeti da ju je spreman učiniti sve kako sići. 

Treće ruke bio zabavan kao nacrtana kartica uključena kralj, kraljica i deset srca. Potencijal za velika ruka je bio ogroman. Wally presavijeni, ali lonac je još uvijek preko 100 dolara.Ryan je pokazao dva kralja, a zatim Craig pokazuje svoju devet i osam od srca, Lisa zatim zrcaljeno joj karte, a ona imala asa i Jack srca. Ona se nasmiješio i otišao na to kanta označena Lisa. Ona je izvadio papir koji glasi: "Dvije minute ljubljenja." 

Lisa se nasmiješio i otišao je njezina prijateljica. Ona je šapnuo u uho svoje prijateljice u seksi, ali krmi ton, "Ne reci riječ." 

Ona je tada ukloniti loptu i poljubi joj prijateljica. Poljubac počeo mekan i sladak, ali onda je dobio vruće i strastveni. internet oglasi 

Craig je rekao: "vrijeme's up", ali poljubac nije bio odmah razbijena. 

Lisa na kraju slomio poljubac i rekao: "Ja ću držati geg off za sada rob, ali ne želim čuti riječ od vas, osim ako govorio, shvatio?" 

Zastirući rob odmahnula glavom potvrdno. Amanda je sjedio vezan, vibracija i dalje uzbudljiv joj pička, plastična igračka u magarca. Njezin najbolji prijatelj je upravo napravio s njom.Amanda je htio da se sperma tako loše, ali očito nije imao kontrolu nad scenarij. 

Lisa se vratio za stol. Četvrta ruka je osvojio s Wally jednostavno kralj visoke, ako možete to vjerovati. U radu ovaj put je rekao, "dvije minute popušiti." 

"Nice", rekao je, kako je hodio putem do vezane seksi rob. "On je pao njegove hlače i stavio 9 inčni debeli penis u usta vezana žena. On je rekao: "sisati moj kurac beba", kako je gurnuo penis u prilično supruge željan usana. 

Amanda je bio iznenađen, njegov penis je znatno deblji od svog muža, a bio je i više ona će uskoro realizirati. Amanda se preselili gore i dolje na penis kao najbolje što može s obzirom da je vezana stanja 

Vlasnik pijetla, rekao je, "To je to rob. Sisati moj penis. Kasnije se ide u ostale dvije rupe. " 

Amanda je zadržao sisa, očajan da sperma, ona bi jebeno beskućnika momak pravo zatim. 

Ona je tada čuo riječi koje je bila na početku prezire "Time's up." 

Teško krut zadovoljstvo stick lijevo usta i opet ona je ostala sama, još uvijek s igračkama dosadan joj maca i drugi podnesena u magarca. 

U kuhinji, drugom rukom bio je u tijeku. Craig je imao dva asa i vjerojatno mogao imati je osvojio ovaj ruku, ali on presavijeni i gledao kao Ryan napokon osvojio ruku s flush. On je otišao u koš i izvukao "One Minute maca jede." 

Ryan zatim je otišao na njegov najbolji prijatelj je dužan ženu i izvukao igračku iz njezina maca i uvukao ispod, nespretno s barovima na putu, neugodno i počela lizati joj mokro usisavanje pička. Ona moaned i zadržao pokušava nemoguće smanjiti joj pička na Ryan's lice. Amanda očajnički željela da se sperma i jezik je bio jedan od načina da bi se moglo dogoditi za nju. No, kao što je bio slučaj sve navečer do sada, užitak trajao je jako kratko kao otajstvo jezik ju je ostavio. Srećom za nju, igračka nije stavio u leđa i ona je u stanju sama smiri malo, a ona je čekala sljedeći zafrkavati. Ona je željela govoriti, molim da se biti zadovoljan, ali znala je iz njezine prošlosti s Craig neposlušnost da je nedopustivo. 

Natrag u kuhinji, Lisa i Wally su zadnja dva preostala u zanimljiv ruci. Karte na stol su kralj klubova, pet dijamanata, dva pik, dva srca i kec klubova. Oba zadržao podižu ulog, uvjereni da su idući u pobijediti. Wally zrcaljeno preko njegove kartice, on je imao punu kuću kraljeva nad petice. Lisa naizgled nasmijao poražen pred flipping preko par dvojke. Imala je četiri od vrste. Craig se nasmijao i rekao: "Pa za koje ste dobili dva privlači." Lisa je malo napraviti kniks dok je stajala i izvadio komad papira. "Jeste vašeg maca lizali po dvije minute." 

Lisa hodao k njoj prijatelju i rekao: "Ja sam htjela da to učinite za mene za dugo vremena.Amanda moja draga, moja najbolja prijateljica, sada moj malo seksa rob, lizati moja maca. " 

Lisa stoji stavljen joj maca ispred svog prijatelja u lice i još uvijek poveze Amanda je počeo lizati svoje prijateljice maca. To je bio nespretan, to je seksi. 

Amanda misli na sebe, "To se događa, ja sam ugodno Lisa". Ona je očajnički željela da joj se osjećaju dobro i preklopnih najbolje mogla pod njom povezane ograničenja. 

Baš kao ona je počeo da se u udoban prijedlog je čula njezin suprug reći: "Lisa, dođite i nacrtati svoj drugi slip." 

Lisa's ukusna pussy lijevo Amanda je željan submissive jezik i Lisa izvukao drugi komad papira. Lisa je pročitati naglas za njenu prijateljicu da čuju ", zajebavati joj dupe s strap-on na dvije minute." 

Amanda pustiti šokirana zgražavaju, ali nije govoriti. 'Je li moj najbolji prijatelj ide u kurac moj magarac? ", Mislila je. Kontemplacija nije trajalo duze od minute, jer ona osjeća stražnjica utikač pobjeći joj zbijeno magarca i osjetio meke, tople ruke na bokovima. 

Lisa je rekao: "Reci mi Amanda, ne želite da se vaš prijatelj jebati u guzicu?" 

"Da, molim vas, Lisa, molimo Vas da zajebavati moj magarac", molila, očajnički želeći njezin prijatelj za napraviti pravedan taj. 

Craig lubed igračka za Lisa, a zatim polako gurnuo Lisa tanke strap-on u svoje prijateljice magarca. Amanda pustiti ukusna jaukati kao plastični penis polako napuni joj dupe. To je bio tanji od svog muža koji je postao redoviti u magarca posljednjih nekoliko mjeseci, tako da nije ozlijeđen uopće. Amanda, kao uspaljen kao ona ikad prije preselio natrag na penis uzimanje cijeli 6 inča u magarca. 

Lisa chuckled i reče: "To je to rob, jebi moj penis, jebi ga teško." 

Amanda brzo posluša, odskakanje natrag kao tvrdo kao što je mogao, očajnički želi slušati. 

Craig je tada rekao: "Žao nam je, djevojke, da je bilo vruće, ali vaše vrijeme je isteklo." 

Lisa izvukao i Amanda neka slučajna "Neee," pobjeći usnice. Odmah, lopta geg je natrag u usta njezina. 

Craig je tada rekao: "Pa budući da naša mala igračka poslušao nalog tišine, trebali bismo uzeti pauzu. Let's Go i provjerite hokej igra. " 

Amanda čuo nestaju koraka jer svi su otišli dolje, ona je tako blizu da cumming, a sada je morao sjediti i čekati vezane. Amanda sub sam, frustriran, očajan, ponižen, pa ipak, najviše od svih rožnat. Ona je čekala ono što se činilo kao sati, ali je zapravo samo dvadeset minuta.

Amanda čuo stopama od njih se vraćaju, a zatim su nestali u kuhinju. Igra nastavljena. Ruka je osvojio Wally. On je uhvatio još jedan slip. To čitanje ", dvije minute u njoj maca." 

Wally je glup, a zatim i bez ikakvog upozorenja na sve, ušle njihove vezane kurva. Cijeli devet inča odmah su zahvatila je Amanda's maca kao krik iznenađenje pokušao pobjeći joj gagged usta. Ona nikada nije osjećala tako veliki penis u njoj, i odmah bio u ljubavi s njom.Uljez nije voditi ljubav s njom, on je jebeno. Bombardovanje joj teško, pa je i svaki potisak ići dublje od onog prije. Amanda je ponovno blizu, kada se osjećala ga izvaditi. Magarca pokušao ide natrag za preuzimanje podigli zadovoljstvo držati, ali ona je bila neuspješna. 

Sam i očajan, još jednom, ona je čekala kako u kuhinji, drugom rukom bio bavio. Ovaj put pobijedila Lisa opet, i ona je hodio putem i nacrtao slip. Kao što je to pročitao, oči je širok.Ona je pogledala Craig i reče: "Jesi li ti to ozbiljno?" 

"Što reći?" Craig je pitao nevino, dobro znajući ono što je rekao. Bio je siguran da, iako je Lisa uvjeren, odlasku, feministički izvana, ona je željan, pokoran, drolja ispod, koji očajnički treba dominirati. Tako je odlučio testirati svoje teorije. 

"Dvije minute sisa penis O Craig's Choice", rekao je Lisa. 

"Pa tko ti izabrati?" Craig je pitao pokazuje svoju dominantnu stranu Lisa. 

Lisa zastao jer je shvatila takav slijed događaja, prije nego što je pitao, pokazujući joj pokoran strani ", pa koji ste odabrali za mene Craig?" 

Craig se nasmiješio i rekao: "Ryan's". 

Lisa smirked u Craig, ona može igrati igru previše, kao što je poslušao nalog i umjesto toga otišao na to Wally's 9 inčni štap. Lisa pao na koljena i uzeo u usta pred drugi dvojice muškaraca. 

Craig se nasmiješio, Ryan gledali iznenađen. Craig je rekao: "Oh Ryan, većina djevojaka će učiniti sve što želite, ako ste postavili priliku pravo, iako je Lisa je malo teže orah." 

Ryan chuckled, "Dakle, što se čini." 

Wally moaned, "Suck to dijete. Kako se moje meso okus? " 

Lisa moaned kao što je pokušao da se što je više od njegov debeli štap što je mogla. Lisa's maca bila mokra od strane kontrolira na takav prljav način, kada je vrijeme gore, Lisa je ustao i rekao: "Želim da penis u me kasnije." 

"Nema problema beba", rekao je Wally povjerenjem. 

Druga ruka je odigrao i drugu pobjedu Lisa. Lisa Craig pogledao i rekao: "Svaka druga iznenađenja za mene?" 

Craig je odmahnuo glavom i rekao: "Ne, samo jednom." Došlo je stanka prije nego što je rekao, "Ako želite više iznenađenja." 

Lisa, koji bi mogao igrati igre previše, šetala preko Craig, stavio joj ruku na njegov penis, kroz svoje gaćice, i reče: "Volim iznenađenja." Ona gumiran njegov penis kroz kratke hlače, a zatim otišao natrag na koš. Ona je izvukao svoje posljednje klizanje. Pročitajte ga, "Face FUCK ZA VAS, dok ne svršiš." 

Lisa pogledao Craig zbunjen i on je rekao: "Slijedi me." 

Craig onda je uzeo strap-on penis, stavio je na glavu svoje supruge, i to strapped na zbijeno. On je tada ukloniti povez preko očiju od svoje supruge. Smijao se na svoju ženu i rekao: "Nadam se da uživate vaš iznenađenje." 

Njezine oči pokušao mu zahvaliti što je vidjela svoje prijatelje 'dupe i obrija maca backup na nju. Ubrzo dječaci su uzimajući nevjerojatna show. Vezana žena, obučena u podvezica i čarape, bio je jebeni joj najbolji prijatelj s njenim licem. Ona je pokušala premjestiti natrag i naprijed, pokušavajući ugoditi joj prijatelj na način ona nikada nije ni zamisliti. Scena je trajala više od deset minuta, dok Lisa je došao iz čudno jebeni. 

Lisa je dobro zaradili picke Vojvodine  odmor kao dječaka otišao i igrao rukom bez nje. Kao što je Lisa oporavio, Craig konačno je osvojio ruku, i izvukao skliznuti da pročitate '30 sekundi u svaku rupu '. 

Craig je otišao sa svojom ženom i prvi skliznula njegov hard rock penis u usta, a on je zatim otišao iza nje i skliznula njegov penis u njoj maca, jebeni joj uvijek tako sporo, napokon, on je ispunjen njezin konačni rupa, tempo i dalje nadmetanje i sporo. 

Potom se vratio na stol i rekao: "Lisa, doći ovamo i sisati Ryan's penis. ' To je malo kockati za Craig, ali kako je očekivao, to isplatilo. 

Lisa počeli da hodaju preko Ryan kada Craig zahtijevao u krmi glasom rekla: "Ne. Crawl ". 

Prestala je, smatra ovu, ali pao na koljena i uvukao pod stol. Ona je dobila između Ryan's nogu i uzeo njegov penis u usta njezina. 

Dva dečki dao Craig izgled 'vau koja je impresivan'. 

Craig je rekao: "Prošle strane, pobjednik dobiva prvi izbor koji rupa u našoj trostrukom penetracijom gangbang". 

Wally je osvojio ruku i odmah rekao: "Mislite vaša supruga može uzeti moj penis joj shithole?" 

Craig se nasmiješio i rekao: "Ti osvojio ruke. To je vaš poziv. "Craig izvukao Lisa gore i reče:" Ja sam zovete kiše ček za Ryan sada. Ali vi ćete biti uzimajući njegov teret kasnije, shvatiti? "

"Da", rekao je Lisa submissively, opet grabbing Ryan's penis, to milovati nježno, "Jeste li sigurni da možete nositi me?" 

Ryan smirked, "Je li to izazov?" 

"Mislim da je to?" Lisa je rekao kako je dao njegov penis jedan tegljač i otišao u drugu prostoriju. 

Craig je otišao u dnevni boravak i odvoji od tla, njegova supruga iz svoje granice i reče: "Jeste li spremni za svoj prvi dp?" 

Amanda, umirući za orgazam, molio: "Da, molim vas trebam sperma tako loše." 

U srca, Ryan je bio na terenu i Amanda's maca zahvatila njegov penis jer mu se nalazila. Ona se nagne naprijed i gledao preko ramena kao Wally, dečko ona nikada nije sreo prije, stavio debeli penis u magarca. Ona moaned glasno kao debeli penis polako kliznuo u nju magare.Wally je bio natječaj kao i njegov penis polako otvorio joj najlepse dupe. Polako, njegov penis bio je duboko u nju magare i uskoro je Craig gledajući svoju lijepu ženu dobiti dp'd. 

Pogled na njezinu licu je bio čisti užitak. On je tada preselio njegov penis u svoju ženu usnama i ona željno uzeo njegov penis u usta njezina. Lisa dođe oko i igrao s Amanda grudi.Scena je otišao na neko vrijeme. Amanda je bila u potpunoj ekstazi kao što je bio korišten kao potpuni zajeb igračka za muškarce. Došla je više i više od dvostruka penetracija i potpunu predaju svoje fantazije. 

Wally grunted, "Uzmi me sperma gore guzicu rob", i počeo eksplodirala veliki svežanj njegovo sjeme joj rektum. 

Kao što je izvukao, Amanda je počeo zaista poskakivati gore-dolje na muževo najbolji prijatelj je krut montaža nikada ne uzimajući joj muž penis iz usta. Uz svaki odskočiti, Ryan's penis je nestao duboko horny djevojčura. Njezin četvrti i peti orgazme odmahnula tijelo prije 

Ryan je došao unutar Amanda je spreman maca. Craig slijedio ispuštanje opterećenje vlastitog soka dolje svoje supruge grlo. 

Kao što je dječaka srušio na stolicu i kauč, Lisa uhvatio njezina prijateljica i zahtijevali: "Pusti me baby." 

Amanda, koji je vrlo ograničeno iskustvo sa ženama, željno je otišao među svoje prijateljice noge i počeo lizati. Lisa, rožnat iz razvrat svog prijatelja, došao u roku od samo nekoliko minuta od svoje prijateljice jezik. Ona je potom izdvajali joj gore i oni su počeli poduži napraviti out session. 

Kada su konačno bili učinili, Amanda Pogledao ju je suprug i rekao: "Hvala vam ... Ja nikada nisam došao toliko puta u mom životu." 

Ona je tada sve iznenadio šetnjom preko Wally i uzimajući njegov penis u usta njezina opet.Nakon gutanja onoliko koliko je mogla i uzimajući penis kao ukočen kao što je mogla, ona se nalazila njegov penis, stopalo na svakoj jake noge i njezina pao još mokro usisavanje maca na uspravno rakete. Svih devet inča nestala u njoj. 

Počela odskakanje na penis oplakivanje, "O moj Bože, ti si tako veliki. Učini me sperma, molim vas. " 

Wally onda joj zrcaljeno na leđima i skliznula natrag u njezinu obrija pićka i jebeno joj duboko i tvrdo. 

Ryan uzimanje Craig's savjet tražili ", Lisa, dobiti ovdje kurva." 

Lisa kratko pogledamo zapanjio ali poslušao i uzeo Ryan's penis natrag u usta njezina. 

Amanda je to vidio i nasmiješio se kao što je bila ranila je Wally's muškosti. Kada je Ryan je teško on je pognut nad Lisa i rekao: "I'm going to jebati u guzicu dijete." 

Lisa's oči otišao veliki kao što je priznala: "Ne, jebi moja maca, ja nikada nisam imao penis u moje dupe." 

Ryan se nasmiješio i rekao: "Pa neka je učiniti da izjava laž za budućnost", kako je posegnuo je za podmazivanje. 

Potom je stavio štap na magarca. Lisa nije odmaknuti i samo čekao nervozno kao Ryan polako ušle joj više nije djevica magarca. Bol je intenzivna kratko, ali polako izblijedio kao Ryan nježno gurnuo unutra. "Trebam li izvući Lisa?", Upitao je, kada je polovica u magarca. 

"Ne", Lisa je odgovorio u zapovjednim tonom, "ići dublje, započeti me jebu." 

Ryan posluša, krećući se u spor thrusts, svatko ide malo dublje jer je gledao njegov najbolji prijatelj supruga dobiti jebeno teško. Craig se preselio preko i odgurnuo njegovu polu-hard penis u Amanda lice. Amanda pokušao sisati njegov penis, ali je imao poteškoća kao Wally's thrusts su joj cijelo tijelo trese. 

Ryan's penis je sada u potpunosti ispunjena Lisa's magarca i njezin animirani stenje ponovio sobi. 

Wally izvukao i poprskati njegova sperma cijelom Amanda lice. Amanda je pokušao dohvatiti njegova sperma, ali je umjesto toga našao Craig's penis natrag u usta njezina. Craig uhvatio je za glavu i jebeno joj usne rambunctiously. 

U neposrednoj blizini, Ryan gledao Amanda je kompletan podnošenje i nasmijala, Lisa's magarac je bio Tightest je ikada imao jebeno i da planira jebati ga opet i opet. 

Craig dao roktati i poprskati njegov teret cijelom Amanda lice kao dobro. 

Ryan uključen po izgled svog najboljeg prijatelja supruga je lice puno sperma, izvučena iz Lisa's magarca i preselio se sperma pokrivene djevojke. Nakon nekoliko poteza rukom, on raspršuje trećine opterećenje od sperma na ovom prekrasnom, poslušni rob. 

Craig zgrabio fotoaparat i slikao svoje pokoran rob i onda više kao Lisa očistiti sve cum off njegove supruge lice. 

Wally je ustao i obučen i rekao: "To je bilo zabavno. Vidimo se na poslu u ponedjeljak. " 

Amanda pogleda gore i reče: "On radi s tobom?" 

Craig se nasmijao i rekao: "Dušo, on je moj novi šef." 

Lisa zgrabio Amanda i oni je dobio u seksi, slatko i umiljato 69 lizali jedni druge pussies kao Ryan krenuli kao dobro. Nakon par više orgazama, djevojka je završio i Lisa obukla. 

Craig hodao k njoj i reče: "Ti su bili vrlo dobri kurva." 

Lisa blushed i rekao: "Hvala Craig. Bilo je mnogo zabave, ali izvan ove kuće, idemo natrag na stvari kao što su bili prije. " 

Craig je malo glup, još uvijek potpuno goli, kao što je bushed glavu prema dolje i ona je pala na koljena. On je rekao, "Beg sisati moj kurac Lisa". 

Lisa pogleda u Craig's oči, njegov penis samo inča iz usta, i reče: "Craig, mogu li molim spasitelj tvoj hard penis." Njezin glas oozed sa senzualnošću. 

Craig odvodom joj usne sa njegov penis i ona poslušno otvorila. Craig je počeo to premjestiti njegov penis u usta prije nego što je izvukao leđima gore, poljubio i rekao: "Hvala za dopuštajući mi da se kurva si." 

Lisa poražen šapnuo: "Hvala vam za dopuštajući mi da se oslobodimo svoje ljuske." Zastala je prije završetka, "Hvala ti me pretvara u drolja." 

Craig se nasmiješio i rekao: "Sada nije pitanje me opet,. Ja ne tolerirati bilo kakve neposlušnosti" 

Lisa odmahnula glavom submissively šapće, "Razumijem." 

"Sada odavde i idi molim Ryan, nisam učinio s mojim suprugom", Craig je naredio kako je tada ošamario joj dupe kao ona lijevo. 

Amanda je još uvijek bio na podu još uvijek iscrpljena. Craig hodio putem na nju i njezine izdvajali gore kraj nje na kauč. "Dakle med, kako je stvaranje tvoj fantazija da naše malo zajeb igračka za vas?" 

Amanda se nasmiješio i rekao, "Amazing. Hvala za izrade to dogodilo. " 

"Nemate pojma koliko sam sretna da čuju da, jer je to tek početak", odgovorio je. 

Amanda pogledala u svoga muža oči i rekao: "Nisam ležao, ja ću učiniti sve što ste ikada mene pitati previše. Ništa. " 

Craig se nasmiješio i rekao promišljeno, "Znaš što?" 

"Što?", Upitao je Amanda kao što je moždani udar Craig polako se diže kurac. 

"To bi velika priča za lushstories web ćete uživati toliko, zar ne?" 

Amanda's eye je otišao širok je shvatila njezin muž je znao njezinu tajnu. Ona je počela govoriti, ali joj usta je ušutkao njezin suprug raste penis. 

Kao što je Amanda bobbed gore i dolje na njezin suprug's penis, Craig je najavio: "Jeste li znali da je u centru grada na gloryhole McPherson je odrasla shop. Želite li da je draga? " 

Amanda moaned pokoran da kao muž izvukao i skliznula njegov penis u nju dobro jebeno dupe. "Volim te Amanda", rekao je Craig iskreno. 

"I ja tebe volim", Amanda moaned kao i njezin suprug's penis napuni joj dupe.