.

понедељак, 28. март 2011.

Matorke Vojvodina


Bok, moje ime je Mike. Ja sam 19 godina,  matorke subotica crna, visoka, lijepo građena, i ima 9 inch penis. Priča Ja sam o da ti kažem je 100% istina.
Jednog dana sam odlučio otići u kino da vide horor. Dakle, prije nego što film počne, dvije djevojke hodati u sa niskim mini suknja s low cut majicu. Sjedili su ispred mene.Kroz cijeli film, bio sam samo razmišljam o njima jebote. Tako je film završio i hoda vani, gdje sam vidjeti obje djevojke van pušiti. Tako sam hodio putem do njih predstaviti moj samouprave ali ima sise su tako jebeno velika. Oni su bili blizanci. Izgledao je baš kao što je. Pitao sam ih tamo imena, jedan od njih, rekao je Candace i drugi, rekao je Melissa. Rekla sam im moje ime i zamolio ga, ako su htjeli doći u moju kuću, jer moji roditelji nisu bili za oko tjedan dana. Rekli su da nema problema i hodali smo do moje kuće. No, dok hoda do moje kuće, djevojke su rekli da je volio izložena njihova tijela.Obojica su njihove majice off i počeo trčati blok. V matorke zrenjanin  ako sam znao iz tamo smo bili definitivno idući u imati dobar provod.
Nakon što smo dobili u kući, i od njih još uvijek imaju svoje košulje off. "Gdje je kupaonica?" Melissa pitao. Na katu je vaše pravo ja odgovorio natrag. Melissa je otišao gore. Ja i Candace ide i sjesti na kauč. Okrenuo sam se i okrenuo na TV-u neki film osuditi. Ja i Candace gledanje filma, gdje sam tada shvatio Candace otišao na spavanje.Sam ustao i otišao da ide joj pokupiti kad sam čuo malo stenjati. Hodao sam stepenicama i provirio u kupaonici.  Zene iz Vojvodine Melissa nije bio tamo. Tako sam mislio je vjerojatno bio umoran i otišao da ide spavati previše. Sam provirio u sobu i vidio Melissa sama ukazivanje s jedne strane, s druge trljajući joj tits. matorke za druzenje  Otišao sam se vratiti dole kao se ništa nije dogodilo kad je povikao: "Vi možda dobro doći i zabaviti". Ona nije mi reći dva puta.Skočio sam na vrhu joj i mi početi ljubljenja. Razmjena pljuvati, njezin jezik upoznao njen rudnik, i moj kurac je dobio teško odmah.
Počela sam ići dolje na moj jezik joj joj joj ide od njene usne joj tits. JA baciti moj jezik na nju i počeo sjenica sisa sranje iz nje. JA je otišao dolje malo više dok moj jezik dotaknu njezine usne. Otišla orasima. Sam joj zadirkivali sa mojim jezikom. Otišao sam pogled na nju, ali ona je imala svoju glavu unatrag, oči valjanje. Ja lizali izvan joj maca za neko vrijeme i onda prigusenog svoje lice u njoj maca dok sam našao njezin klitoris. Kao što je zvuk kao što sam moj klitoris pogoditi mokro joj maca kaplje, ona neka se glasno stenjati. JA je zadržao na ide i isisan na nju klitoris dok ona cummed sve više moje lice.JA je uzeo moj odjeću preko te joj je rekla da bi bila spremna za najveći kurac ona vjerojatno ikada dobio jebeno. Izgledala je kao izvan sebe gledala me zgrabiti moj 9-inčni kurac. Uzela mi je kurac u rukama, prvi je cijeđenje. Ona lizali glavu od njega i vratila za neko vrijeme. Na kraju ju je stavio u usta i sisa početak sam stavio ruke na leđa joj glavu, i gurnuo. Počela gagging, ali nisam dati zajebavati. Nisam briga ako je to kuja puked sva njezina utroba van. Bila je uzimajući sve više know. Rekao sam joj da je dobio na sve četiri. Ona je učinio. Stavio sam kurac u nju maca i početi ga ramming i ovdje maca. "FUCK ME TEŽE". Jednom je rekao da sam smacked joj dupe i uzeo veliki izvadi joj maca rammed i onda tako teško vratiti u. "DA, FUCK ME, ona viknu. Omotan sam svoje ruke oko njezinog struka i fondled s njom tits. JA je zadržao na nju joj jebote dok sam došla  matorke sombor pokucati na vrata, pogledao sam i vidio Candace na vrata, smiješeći se. "Počela zabava bez mene", rekla je i nasmijala. hodio putem i jezikom poljubi njezinu sestru. Jednom sam vidio da sam izgubio moj um. Candace položi pred Melissa se ovdje nogu u zrak. Melissa lizanje njene sestre pička. sam stavio moj kurac u Melissa's magarca. Ona je kazala da je analni djevica i rekao mi je biti oprezni. Ali ja ne daju zajebavati pa sam stavio moj kurac i to rammed u. Bila je urlaju na vrhu joj pluća. cummed sam sve nad njom magarca. Candace skočio uzbuđen matorke za druzenje  i rekao: "Moja Turn".  Ona trazi par Ona je dobila na koljenima i isisan govno iz mog kurac. Bila je put bolji nego njezina sestra. 5 minuta otišao je i ona rekla da želi biti na vrhu. Ja sam položio na leđa i Candace indeksirao na vrhu mene.
Ona je stavio kurac u nju maca i počela skakanje gore i dolje. Stavio matorke novi sad sam moju ruku i stisnuo joj tits i početi ih lizati. "AWWWWWW, FUCK ME ČVRSTO MIKE, teže". Počela sam stavljanje u nastojanju. Ona cummed cijelom moj kurac, rekao sam joj da sam bio o to sperma, ali ona nisu dobili gore. Fuck to sam mislio. Tako sam cummed sve u njoj maca. Ustala je i otišao do Melissa. Počeli ljubljenja. Cijeđenje, obje njihove tits.Jezicima razmjenu pljuvati. Dobio sam teško opet i rekao kako od njih dobiti na svojim koljenima. Oni su oboje uzeo zavrtač uzimajući moj kurac u usta.Još od tog dana, ja jebati oboje svaki drugi dan. To je razlog zašto ste došli na ljubav blizanaca.