.

понедељак, 27. јун 2011.

Erotske price Srbija

Samo sam napisao erotsku priču. Spremni i uživajte, ako vam se sviđa. Sve povratne informacije je više nego dobrodošao. Još uvijek se radi.

You jeza lagano kao izlaz unije i iskorači u svjež večernji zrak. Nakon kratkog oklijevanja oko nošenja ništa više od svoje uske crni tank top i roza gaćice, vi pomicati prema dolje korake u parkiralište i okrenuti se prošetati natrag na svoj dom. Vas odvesti pravo i kretati prema dolje Woodward Vožnja natrag na praznoj sobi.Parkiralište se rijetke i gotovo da i nema buke sa svima otišao za Uskrs vikend. Se zaustaviti i gledati se na šestom katu spavaonica najbolje erotske price  i vidjeti svjetlo kroz prozor iz lampe i monitor koji se na vašem stolu.

You nesvjesno početi hodati brzo kao što ste unijeli sredini puno i moraju proći niz slomljena svjetiljke u mnogo tamniju. Možete početi kada čujete zvuk dolaze iz vaše pravo i prestati zaviriti u automobil. Kao što buljiti u automobil za drugi osjećaj netko vas zgrabiti od iza i trzaj nazad između dva automobila iza vas. Što borba kao dim iz krpom preko usta polako uzrokovati da se pospano i ne reagira. Vi ste samo maglovito svjesni svoje okoline kao što su najlepse erotske price  izdvajali u kombi i brzo shackled do poda vaš wrists. Izgledaš se natrag prozor i zadnji tračak Utemeljitelja Hall je sve što vidite pred vama onesvijestiti.

Vi doći budan polako, vaš um groggily početku se registrirati potpuno različite serije zvukova i senzacija iz tijela i okoline. Neka vrsta narukvice su široka gležnjeva i zapešća i drhtati kao što je ležao na ono što osjeća da se neke grube tepih. Osjećate ga pritiskom i grebanje gole kože vašeg golog tijela. "Naked!" misao puca kroz vaš mozak kao što kreten potpuno budan. Glavu povlačenjem s poda i svoje gole grudi utrljava teško kad poč * es nove erotske price  njima u odnosu na tepih. Your peckanje kože kao što sjesti i otvoriti oči, ali ne možete vidjeti. Možete brzo shvatite da ste bili povez preko očiju i pokušati premjestiti svoje ruke i noge, ali oni brzo doći do prestati bez obzira kako vam teško povući. You ljuljačka glavu brzo kad čujete glas reći: "Vidim da ste budni, djevojčura. Ako ste dobra djevojka i ponašaju se onda neću morati vas povrijediti ... previše."

You trepavica back "Fuck you asshole. Pričekajte dok nisam odavde!" iako strah i uzbuđenje od adrenalina vrte kroz svoje tijelo. Vaša koža izgleda super osjetljiva i vaše tijelo osjeća kao da samo ran milju ili jebeno volio ludo. Your pumpe krvi dovoljno brzo, gotovo da možete čuti puls je u ušima, kao da se osjećate kombi vas se povući više i doći do prestati. "Pusti me ili ću vrištati!" vi vikati i samo ovdje glasno smijati kao odgovor. "Hajde, Jessica. Yell sve što želite. Kombi je zvučni izolator, a mi smo već izvan Asheville tako da nitko ne će vas čuti na tim cestama leđa". Kapanje straha puca kroz vas kao čujete ga preseliti u leđa i vikati glasno kada osjetite njegov snažan rukohvat guzicu i stisnuti čvrsto. "Yell to se kurva. Preuzmite ga sve van. Ja ću ti pomoći jer sam ti rekao da se dobra djevojka."

Osjećate se podiže se na vaše ruke i koljena i neka vrsta podstavljene braće nalazi ispod vas. Vaš želudac i kukovi se odmara na njemu kao što thrash ruke i noge, ali ne može dobiti besplatno. You vrisak svaki kletve možete i cviliti kao i vi osjećate žeže slap na ruku preko guzicu. Uz svaki vikati da je slama dolje i cviliti i vikati glasnije. To ubode obraze i maca, bedra gori udari kao što polako vikati manje i početi raditi moliti za njega da se zaustavi. "Molim te prestani me bole. Ja ću biti miran. Obećajem!" ti cviljenje kao suza curi iz očiju kada je jedan posljednjih velik šamar ubode guzicu i pička. Šokovi boli snimanja kroz vas. "Vi obećanje da nećete vikati više ljubimac? Pa, vidjet ćemo o tome."

You tresti sve više za drugi kada osjetite mokro krema primijeniti na guzicu i bedra. Snažan ruke utrljajte u grubo, ali to smiruje kožu, opuštanje mišića polako zategnut kao što gristi usne obuzdati opušteno uzdah kao što polako otvoriti sve mišiće u vašem tijelu. Možete cviliti "Ne!" Međutim, kad se osjećate prste početi trljati kremu preko maca i magarca. Fingers gurnuti kremu preko upale maca usne kao šok užitka puca kroz kukove. Dugo uzdah erotske price tata velikana vaše uši, a zatim se osjećate rukohvat vrata i doći do gušenja čvrsto kao što kaže "Rekli ste da ne bi vikati pa sad ću morati zaustaviti." Ruke cijedi tighter i tighter kao i vi osjećate klizav prste gurnuti u guzicu i pička erotske price sa zivotinjama , vaše tijelo opuštajućim oko upada i mješavina boli i užitka pulsiranje kroz vas.

Možete pokušati osjetiti zgrožen za trenutak i oduprijeti zadovoljstvo. "Ne ne ne ne ne:" Ti ponavljamo u vašoj glavi kao tijelo počinje prisilno gurnuti protiv prste u sebi. Možete početi dobiti lightheaded kao prste gurnuti dublje u te u ste u potpunosti. Oni gurati u duboko posljednji put kao strane vas oslobađa, vi šapat tihi "ne .." prije udišete duboko. Kisik puca u vas kao što ste lupanje srca tvrda i svoje tijelo trese kao prsti slajd iz vašeg maca. Vaše tijelo pokušava stegnuti oko njih i držati ih u, ali ne mogu ih zaustaviti i oni konačno ostaviti vas. Ti si mržnju kao i ti stavi tamo disanja tvrdih i brzo zatim šapat "Samo r * es mi da vam šupak i dobili preko sa."
"Ovo je samo početak Jess. Idem učiti nešto što će promijeniti vaš cijeli život, ljubimac." on kaže kao da se osjećate ruci doći ispod vas i držanje svoje grudi čvrsto.

Njegov prste gotovo vješto zafrkavati svoje grudi i bradavice teško. Uvijanje i povlačenjem, masiranje i prodding kao i vi osjećate nešto početi gurati na šupak.Glatka teško priključak počinje gurati u guzicu. Hladno staklo šalje jeza kroz tebe kao što je postupno to radi u, ruci kreće naprijed i natrag na vaše grudi te ih polako dosadan. Povremeno twist bradavica će poslati šok boli i užitka kroz prsa. Možete pokušati zadržati svoje reakcije mirno i pokazati ništa, ali brzo gasps, yelps pa čak i iznenađujuće stenjati pobjeći ustima kao čep počinje ispunite. Ovaj osjećaj je nova i vaše tijelo nikada nije osjetio prije. You šaputati ", broj ne postoji. To je prljav." ali još uvijek pitaju što će se osjećati kao kada je u potpunosti unutar vas. Ona se kreće unutar vas polako i osjeća kao da je bio zauvijek kada je slajdova na svoje mjesto i mišiće šupak stisnuti držati ga na mjesto iza duge jaukati you bježe kao bradavica je izvukao teško i oslobađaju kada čep konačno brave rezervirati

Vas ugristi usne i cviliti kada nešto udari grubo guzicu, a vi pokušajte i slika ono što vam je udaranje. Niti grubo materijala ubod guzicu i noge kao što ste shvatili da je počeo da vas tuku s nekom vrstom bič. Plačeš iz "Zašto? Nisam vikati! Zašto me bole? Molim te, prestani!" i čuti drugu uzdah. "Prva stvar drolja. Ja ću vas udariti, ako želim da vas pogoditi. Jebi se, ako vam želim jebati. Je dobio?" You kimanje polako kao bič udari protiv maca i plug bounces sebi poslati šokove osjeta kroz svoje tijelo. "Druga stvar drolja. Obećao si da ne vikati, a vi samo učinio, tako da ćete morati biti kažnjen opet!"

Kukaš, ali pokušati ugušiti kao Bič teases vaše pička i bedra. Niti požara čini se da eruptiraju na vašoj koži kada slams u vas, welts podizanje i postaje super osjetljiva sa svakim pogotkom. Možete osjetiti hladan zrak na koži kao što drhtati i znoj kapi traje preko welts na vašoj koži. Možete početi brojati u glavu da se koncentriraju i fokus nešto drugo. Polako brojite do dvadeset i uz svaki broj koji počinje u zagrljaju bol. Dopustio si da padne više od tebe i probati i osjetiti zadovoljstvo utikač u guzicu. Sting vaših maca puca kroz zadovoljstvo kada bič udari između nogu i oticanje hits vaš klitoris. Vi jaukati "Dvadeset ..." glasno i čude se kad bič se zaustavlja. Možete šaputati. "Molim vas gospodine. Nema više bič. Učinit ću što god želite!"

"Znam da će, Jess." čuješ od iza vas, a vi početi kada čujete zvuk zatvarač. Toplo vrh penis slajdova vaše bedro i teases svoje mokro pićka. On trlja gore i dolje usne svoje kaplje maca za nekoliko minuta kao što pokušati gurnuti natrag na tome, ali zaustaviti se. Svaki put kad oduprijeti porivu da se oslobađanje. Buzz velikana uši odostraga i pitati tiho, "Što je to, gospodine? Da li ćeš me povrijediti opet?" I onda tvoj mozak scrambles kao i vi osjećate veliku vibrator gurnuo protiv pička. On trlja tvrdi i vibracije lupati duboko kroz vas, vaše tijelo tensing i erotske price trudnica mahunarke zadovoljstva snimanja kroz cijelo tvoje biće.

On polako ubrzava i usporava više i više, ali povećanje u onome što je gotovo čini se da je glazbenoj ljestvici. Vaše tijelo počinje tresti i mužjak sa svojim bradavicama trljanjem materijala stajati ste pruži preko. Teško bradavice trljati natrag i naprijed kao tits lupati s užitkom i počnete glasno stenjati. You jecaj i tresti za ono što se čini kao sat, ali kada počnete zatvoriti na orgazam vibrator je izvući. Možete početi moliti svaki put kad se zaustavlja. "Molim vas gospodine. Molimo vas javite mi završi. Vaš idući u pogon mi ludi." I svaki put kad se počinje ponovno. Povlačenje erotske price lezbejke   vas do točke eksplozije, a zatim zaustavljanje. Te konačno shvatiti što trebate učiniti i spotiče riječi: "Molim vas jebati. Molimo r * es mi pička i raditi što god želite. Molim korištenje i neka mi sperma s vama u meni."

Zadovoljstvo uzdah dolazi iza vas kao i vi čujete "Dobra djevojka". Ruke masaža guzicu i bedra kao da se osjećate vrh penis samo gurnuti unutar vas i izvući vas zafrkavati. "Molim!" You cviljenje kao što čuti smijeh iza vas i njegov penis potiskuje duboko u vama. You jeza kako je rips u vas i vaše tijelo clenches oko njegov penis i plug unutar vas. Vi vrištati jednom: "O moj Bože!" i onda jeza kao da se osjećate svoje tijelo odmah objaviti. Orgazam trese kroz tebe kao što je on počinje gurati i od vas. Lupanje u vas više i više kao kukove samljeti u stalak i vaše jauk glasnije i glasnije kao krešendo se za još jedan orgazam. To ide na za ono što se čini kao vječno, vaše tijelo trese teže sa svakim uzastopnim izdanje i na kraju se osjećate njegova sperma izdanje duboko unutar vas kao što vrištati na orgazma izdanju posljednji put. Jecaj vam pobjegne i vikati ", broj" i pad opušten preko stajati. Osjećate ga izvući i premjestiti ispred vas. Vaša glava je yanked natrag i čujete njegov glas "Počisti svoj nered."

Možete otvoriti usta i gurati na penis. Možete ga sisati u vas i lizati jezikom oko njega kao da nikada prije. Okus njegove i vaše sperma ispuni kao što pokrenete vaš jezik gore i dolje ga i polako lizati svaku kap čiste. Na kraju on izvlači i čuje ga sjesti ispred vas. Možete postaviti tamo minuta i na kraju šaputati. "Ja ti mrzim."Njegov smijeh ispunit će vaše uši kao on odgovara: "Možda me mrze, ali sada svoje tijelo me voli. Ćete razmišljati o užitku koju ste upravo imali zauvijek, drolja ".
"Nikada". You cviljenje ali ležao tamo i osjećam sebe uzimajući horny opet kao senzacija zadnjih sati ispuniti. Možete ga mrzim i ljubavi prije nego što konačno šapće posljednji put, "Molim vas, gospodine. Odvedi me još jednom!"

"U redu djevojčura. Ja ću vam ga, ako možete molim samo ustima." erotske price lezbejke  on kaže kao što je stavlja vas kopije na vaše ruke i koljena. Nokti povucite prema dolje leđa i njegov snažan prstima masirajte glatke pička prije klizne u vas da vas zadirkivati ​​za nekoliko sekundi prije izvlačenja. Mekom jaukati slajdove iz otvorenih usta čujete ga premjestiti ispred vas. Miris seksa ispunjava nos kao što gotovo može osjetiti njegov penis u blizini vaše lice. Možete otvoriti usta i gurnuti prema naprijed u potrazi za njega. U nadi da će ga pronaći svojim uzaludni borbe. Uzbuđenja ispunjava za drugi kao usne dodir vrhom njegov penis i vaš jezik liže brzo preko glave. Slani okus njegova sperma brzo ispunjava vas, ali nestaje kao što je vučenje daleko. "Molim vas, gospodine! Dopustite mi da siše vaš penis. Napunite usta i grlo!" Your cvileći zahtjev dobiva odgovor koji ste htjeli da kao njegov penis gura u usta.

Brzo ga sisati kao tvrdo kao možete, jezik kovitlaju oko njega kao što pokušate i sami popuniti s okusom njegova sperma. Radite usta gore i dolje to za nekoliko minuta, pokušavajući sisati svaka kap tekućine iz njega. Vas držati u nadi da će čuti uzdah ili stenjati vam reći da ste dobro radi svoj posao. Reljef poplava kroz tebe kao što čuti jaukanje od iznad i osjetiti njegove ruke tangling u dugu plavu kosu. su držanje your plavuša brave čvrsto i početi da ih okretati polagano iznova i iznova dok se vlasište tingles od pritiska. "Vi radite dobar posao, Jess, ali mi treba malo više. Nabavite spremni." kaže pred uspravljen njegov penis duboko u ustima. Ruke vodič usta gore i dolje svoju muževnost.

Počinje se polako i duboko, ali čini se da malo ubrza i gurnuti malo dublje sa svakim poniranje u ustima. Celjust je upaljeno ali pokušajte ga otvorite širok kako bi se omogućilo mu puno korištenje vaših usta. Jezik slajdova gore i dolje svoju osjetljivu kožu, a vi pokušajte da ne geg kada glavu gura grlo. Čujete brzo smijati kao što zagušiti za drugi i tempo čini se povećati. "Možete ga bolje nego da drolja. Mislim da se koncentriraju previše." Možete čuti i onda u guzicu je ispunjena osjećaj kao plug u guzicu počinje vibrirati. Duboko spor impulsi ispunite guzicu i poslati valove zadovoljstva kroz svoje maca i bedra. You jadikovati glasno i njegov penis slajdove dublje u ustima bez da čak primjećujući. Vaš mozak isključuje za trenutak kao iznenađenje onih osjećaje koje ispunjava gore.

R * es i usta i grlo i dalje nesmanjenim za nekoliko minuta. Usta i usne su bolne i pune sline i slani okus mu seks. Se stalno pokušati progutati svaku kap,  erotske price lezbejke ali to drži do zgrade u jednom trenutku brzo je otišao. Vas odvesti dubok dah i stenjanje glasno po prvi put u ono što izgleda kao zauvijek kao vibracija u guzicu je kick up drugog usjek. Čak i uz ovaj novi osjećaj punite, pitate ako ste prošli.
"Sirrrrrr?" You jaukati breathily "Jesam li proći, gospodine? Hoćete li me odvesti opet?". Cerekanje iz pred vama je sve odgovor dobijete ali ne osjećam ga se kreću uz i iza vas u kombi. O Bože, nadam se da me je fucks! ispunjava svoj um kao i vi osjećate vrh njegov penis protiv kapanja pička.

On trlja gore i dolje iznad i nad tobom dosadan gurajući glavu gore protiv svoje osjetljive klitoris i to trljanje natrag i naprijed za slanje malo elektrošokove užitka u svoj mozak. Te konačno ugriz "Sada gospodine! Ti sisao! Jebi me!" ali drhtati od straha treperi kroz vas mozak kada shvatite vikao red iz.
"Vidi, Jess. Jedan korak naprijed, a zatim jedan korak unatrag. Možete ga gotovo je, ali morate naučiti strpljenju."
"Žao mi je gospodine! Molimo oprosti MEE!" you vikati s konačnu riječ izlazili između stisnute zube kao ruka udari čvrsto protiv maca. Možete dobiti dvadeset brzo, ali teško smacks protiv guzicu i pička do suza i do prisilno u vašim očima. "O Bože ja sam tako žao. Molimo Vas da koristite mi gospodine. Neću vikati opet!"

"Znam da neće, drolja" čujete kako prste zabadati nos usta otvorena i možete kušati Tang svog maca kao što ih lizati kradom prije nešto gura u usta. Your čeljusti zaključavanje zbijeno na malom gumena lopta geg koji je brzo gurnuo u posudi za vodu i iza glave. You tresti glavu, ali ništa ne možete učiniti će osloboditi uređaj iz vaših usta .. Gume okus je novi osjećaj u ustima, ali brzo zaboravili kako se osjećate mu igranje sa guzicu s leđa. Čep polako se gura dublje u vas i polako izvukao. Vaše mišiće stiskanje široka kao slajdove brzo, a vi ste prazni po prvi put u satima. Osjećaj da nije igračka, penis ili prst u vas ostavlja vas osjećaj očajnički neispunjena. You nesvjesno podići guzicu i gotovo predstaviti svoju pička i slatki obrazi mu se u nadi da će vas povrijediti.

Osjećate njegov penis početi trljati gore-dolje svoju pička opet, klizna se između guzicu obraze i onda natrag dolje da glavu you zafrkavati po jedva otvaranja mokro usne, a zatim povlačenjem daleko. Da! mislite kao dosadan i dalje i dobijete hornier i hornier. You Buck kukove naprijed-nazad pokušava zavesti ga jebi više, tvoj dah dolazi u duboko gasps kao što sada može samo udisati kroz vaš nos s geg punjenje ustima tako čvrsto. Vas doslovno uvuče u dubokom sporo disanje kao što promatramo ono što mora biti vaš će uskoro doći jebati kao i vi osjećate ga odvući. You jeza dok osjetiti ono što mora biti komad leda počinju biti gumiran gore i dolje na usnama vašeg maca. Hladno je oštar osjećaj na osjetljiva i već kažnjeni seksa.

You jecaj kao što trlja gore i dolje usne i pustiti ono što bi se glasno vikati ako ne gagged kada je led je gumiran se protiv svoje natečen klitoris. On je preše u dubljim kao i vi osjećate odmarati se ulijevaju u, a onda ga je izvući i da se osjećate jake ruke stisak bedrima i podići više. Guzicu gurati visoko u zrak kao što pitate što će se dogoditi sljedeći kada osjetite njegovu vruće mokrim jezikom lizati polagano se izvan svog pička. Natječaji za topli miluje zvrčka sve više kao što su lizati hladne vode koja kaplje niz bedrima i ostaviti tragove toplog zadovoljstvo svih krajeva vaše kože. You stenjati i gristi dolje na geg kada osjetite ga grickati usne zagrijavanje vašeg maca i pritisnite njegov vruće jezik u duboko zafrkavati vaše osjetljive klitoris. Ovo istraživanje nastavlja na usmeni kao što vam donosi bliže dugo titraj orgazam kao on usisava si klitoris duboko u usta i pomaka nemilosrdno dok ne jeza s puštanje.

Osjećate geg unlatched polako, a zatim izvukao iz usta kao što lizat upale usne i flex your uske čeljusti prije šapće: "Hvala gospodine."
"Nisam učinio s vama, ali, drolja". on šapuće u uho i razmetati se brzo kao što čuditi što bi mogao biti sljedeći. Polako se kreće oko sebe i otključava svaki škopac, uzimanje vremena nakon svatko masirajte upale zapešća i gležnjeva kao tingles boli pucati kroz vaše ruke i noge kao krv pulsira natrag u. Vi osjećate ruke petting i masirati nekoliko minuta prije nego što on kaže, "Break vrijeme je više, kurva."

Polako ste izvukli na koljenima kao što vi osjećate usta sisati tvrdom bradavicu duboko i polako stisnuti u svojim zubima, pritisak i bol zgrade kao što lean glavu unatrag za puštanje grleni režanje od stenjati. Njegove ruke hvat šake čvrsto kao što borba za skidanje besplatno iako mozak titra između žele da ga odgurnuti ili povucite ga bliže sisati potpuno u njemu. Njegova usta radi vaše grudi polako i metodički za oslobađanje minuta i lizanje njegov jezik polako prsa, toplinu njegova tijela miluje vašu kožu kao što je on liže slane kapi vašeg znoja kao što su trknuti između natečene grudi.

Osjećate svojim jezikom polako svoj vrat, a zatim otpustite brzo prije oštar nježno na režnja uho. Hot dah puše preko vrata kao drhtavice pokrenuti polako dolje vaše kralježnice. Njegov glas je grub, šapće: "Mislim drugim bradavica je ljubomoran, djevojčura. Treba li dobiti neki pozornost previše?".
You šapat breathily: "Oh. Molimo gospodine. Molimo voditi brigu o tome također!" i zasjesti na svoje grudi gurati se na njemu, nadajući se da će provesti vrijeme i trud ponovo na netaknute humak mesa.

"Dobra djevojka. Ti si učenje, polako", rekao je šapće kao što ste osjećaj ga savijati prema dolje i zafrkavati bradavici sa samo svojim jezikom. On je pomake polako preko vjenčić više i više kao bradavicu dobiva teže i teže. Se jedva gurati dojke prema usta kao nada njega usisava ispunjava vaš mozak. Jaukati you bježe kao želja odobrava se kada mu zubi klize preko vaše tijelo i povucite ga duboko u usta. Mokri tvrtka kruže stazama vrtlog oko bradavica prije zube držanje je čvrsto i vučenje daleko od svoje tijelo, teško tijelo istezanje i povlačenjem iz dojke zategnut prije nego što se sjedne iz njegovih usta i pustite bolno cviliti.

Ruke su grču napaljen i iza leđa kao što se bore da ne padne s više od brzog pokreta. Njegove snažne ruke iskusnih ih drže na mjestu kao i vi osjećate ga premjestiti iza vas, toplo diše teče kroz kožu ruku i leđa kao što kleči iza vas. Vaše wrists spona čvrsto zajedno kao što kreten glavu oko pokušava prepoznati zvuk nečega povlačenjem iza vas.

Vi dati preplašiti tresti kao ruke brzo petlju mekani konop oko zapešća, a zatim polako završiti zamršen obvezujući svoje udove, šake čvrsto pritisnuta zajedno, a zatim još jedan duljina užeta izvukao i prešli oko nadlaktice kako bi ih gurnuti bliže. Vaš ramena snimiti nešto što je vaše mišiće borba za flex s pritiskom i testirati svoje obveznice, ali se ne mogu premjestiti svoje ruke na sve. Malo tresti je sve vam je kao da se osjećate ga puštamo užad i odmaknuti od vas.

Sjedite visoko na koljenima kao što čekati dodir ili naredbe, ali sve što čujete je zvuk njegova daha iza vas. Možete čuti drugu buku i pokušajte se usredotočiti na to, ali sporo ponavljaju slajd koji aludira sve dok ne shvatite da se mora polako se milovati njegov tvrdi penis kao što vam satova. Sama ideja baklje potrebu za seksom u roku od vas kao sokovi padati samo izvan vaše pička. Jedna kap polako klize prema dolje unutar bedra kao što okretati se tvoj hips polako. Guzicu guraju nešto natrag ga predstaviti ga kao svoj zamisliti ga nasmijana na zaslonu.

Zapisnik proći bez reakcije, ali vas strpljivo čekati kako bi se izbjegla drugi mućenje kao ranije. No borba za ostati u položaju pojačava sa svakim minute kao peckanje gradi u bedrima. Oni počinju osjećati bolne kao nakon dugo putovanje u teretanu ili uspon od mnogih stepenicama do svoje spavaonica sobi. Misao da sef sobi treperi i iz vašeg uma kao što čuditi ako ćete ikada vidjeti opet prije nego što shvatite distrakcija je izazvao da padne natrag, a vi osjećate u guzicu ostatak protiv pete.

You uzdah u reljefu kao spali na nogama isparava, ali kreten odjednom kada čujete ga kako se kreće iza vas. Poznati šum kože ispunja zrak kao žeže slap na bič hitova guzicu i šalje vam se bori vratiti se na koljena.
"Molim vas, gospodine! Nemoj me povrijediti, zašto si me boli?" you cviljenje kao što ste sami držati gore i gristi usne kao bič ubode guzicu i bedra. "Molim vas gospodine", pitati, pa čak i vi ste iznenađeni kako stabilan ste održana glasom sa kože zadirkivanje guzicu. Jedan od posljednjih slap Pozdravlja vas kada flogger slajdova se između otvorenih bedrima i jedva ubode vašeg maca prije pada daleko.

"Ja sam prilično siguran da ste već shvatili zašto ste bili šlag pa mi reći zašto se u pet sekundi ili ću vas pobijediti opet, drolja". on kaže prije nego što se brzo dah i vikati "BecauseIwas Abad slutandI nije mogao stayinposition!". Kazne bičevima od vas i vaše riječi stapaju u vam odgovoriti i stisnuti vaše cijelo tijelo čeka neizbježan odgovor. Cerekanje odjekuje kroz priložene van prije nego što odgovori "To je gotovo savršena, djevojčura. Trebate govoriti jasnije kad sam vas pitati pitanje, ali ja ni vas kazniti za to. Ja ću morati, iako, jer ste zaboravili reći Sir kada mi je odgovorio. "

Vi cviljenje "Gospodine !!!!" prije nego što stisnuti teže, ali samo jedno gazirano šamar od kože preko kaplje pička pozdravlja vaša reakcija. Držite se vrijeme za još jedan udarac, ali se opustite polako i jaukati kada se osjeća ruku slide svoj gladak bedra za držanje vaš seksualni i čvrsto trljati prste preko nje, palac zadirkivanje vaše osjetljive šupak kao svoje prste slajd polako u sebi samo malo u isto vrijeme. To se osjeća kao minuta kao da ih gura u sve dublje i dublje u svoj šupak spretno masira u isto vrijeme.

"Opustite se, kućni ljubimac. Ti si dobro radi svoj posao sada. Mislim da su konačno učenja što trebate učiniti, i koliko god ne želite priznati, ono što želite učiniti."on šapuće svojim jezikom lizati polagano preko kralježnice i svoj vrat prije nego širi svoje prste širok unutar vas. Stisnute jaukati slajdova kroz zube kao što odgovor odjekujući "Da gospodine! Nisam trebala sjeli ako sam pitao na prvom mjestu. Žao mi je, gospodine. Molimo vas javite mi dokazati da sam dobar drolja."Otpustite duboko jaukati kao mozak ustupa opet na svoj užitak i borba da vjerujete svoje riječi kao ruke kreće stručno unutar vas. You dosadan dublje i brže kao što polako gurnuti dublje u sebe prste.

Your pička je prodro stručno kao što je on kreće unutar i izvan vas polako s vrhom palac jedva unesete zbijeno šupak kad počnete voziti zadovoljstvo ponovno.Bradavicama su teško u hladnom zraku, a vi možete osjetiti svaka kap znoja toka Vašu natečene grudi, prošlosti ripple dolje svoje zategnut trbuh i preko maca miješati s toplim tekućina vašeg maca da izgleda kao da se zovete iz svoje tijelo. Your pička clenches na ruku kao i vi osjetiti njegov zubi ugriz dolje na osjetljivu kožu na stražnjoj strani vrata za slanje ubod boli, ali pomiješan s užitkom dolje vaše kralježnice. Osjećaš se kao kuja u toplinu sa životinjama prisiljavajući svoje dominacije na vama, njegovim očnjaci kopiranje na vrata kao i vi sami osjećate podnijeti svaku njegovu želju.

Dio 4
Njegov prste slajd dublje unutar uske kaplje maca, širenje polako unutar vas kao što ste rock naprijed i natrag na svoju ruku. " Kreću izazovno unutar vas u spor kružnim pokretima kao i vaše lice je gurnula prema dolje protiv hladnog metala katu van. " Vaša kosa je zavladala teško i upredena dok ne vrištati glasno kao što ste ga čuti smijući reći: "Vi ste pretvara u takve prljave malo drolja, Jess." Način na koji ste guranje nazad na mene čini mi se da želite nešto više u sebi. " Mislim da ću morati ispuniti vas u potpunosti. "'

Your žar pada brzo kao što osjećate svoju ruku izvući iz vas i slike se "napuni" Bljesak kroz mozak. " Slike velikih dildo, ruke, palicama i bocama flash kroz tvoj mozak kao što počnete da se bore ponovo. ' Slike žena kršena da si vidio jednu noć, a surfanje na internetu, nakon nekoliko pića kada cimerica je out. " Iako ste bili mokri te noći gledajući žene same ispuniti, vi ste prestravljeni nečega što velike unesete prilično malo maca ili guzicu. " Dugo jeza trese svoje tijelo kao što povuci na uske veze, ali nemaju sreće oslobađa vaše ruke od svojih zapetljan konop kavez.

You pizdek glavu gore brzo kao kosa je objavljen i povucite se na koljena, glavu i ramena jerking okolo kao što borba u obveznice. Your početi disati duboko i brzo kao i vaše mišiće spali, ali nemate sreće uzimajući ni malo zatišje. Soft smijeh odjekuje kroz van kao otmičar uživa your borbe. 'Što to radiš? Molimo, nemojte me povrijediti! you šapat kao što ste čuli SCR * pe nečega što vuče po podu.

Glasan metal jeka je vaš jedini odgovor kao on otvara alatni s leđa i rummages kroz njega. Možete čuti ga zuji tiho da se kao on rummages iza vas i na kraju kaže: 'OK, djevojčura. Sada sam napokon mogu ispuniti kao što treba biti. Kladim se da ste mislili o tome da sve svoje prljave rupa ispunjena prije, ali nikada nisu bili u mogućnosti. " Možete osjetiti ga približavanje vas kao vaše noge daju se i stavi natrag preko god uređaj vam je pognut cijelu večer.

You stavi tamo nekoliko trenutaka prije nego ruku teče usporeno kroz kosu, skoro ugodan petting pokreta dok je on hvata ga čvrsto da vas povući se na koljena.'Nema više stalak za vas drolja. Ovaj put ću vas nokautirati. " on šapuće kao vibracije ga povlačenjem iz svoj put kroz tresti katu van. On vas gura naprijed brzo i vaše umorne mišiće zategnuti, ali su samo mogli usporiti pad.

Dojke slap teško protiv glatke metalne poda, RAW bradavice šamaranje čvrsto i slanje šokovi kroz osjetljivost dojki kao kolapsa naprijed. Dopustio si se glasno neslaganje kao što pogodak, ali pokušajte i prigušiti zvuk stiskanje zubi kao tvrdo kao možete. Polaganje postoji samo strah od onoga što je došao u glavu, on se pomiče gore blizu vas i počinje popustiti vezova na rukama. Zapisnik proći kao i vi osjetiti njegov spretan prstiju pažljivo poništiti njegov ručni rad od ranije, ruke trnci kao i oni polako dobiti malo više slobode svake druge kao što je on polako otkriva your obveznice.

Vas odvesti dok spor dah kao svoje ruke napokon pop besplatno i da ih podići od iza vas. Valovi trnci iskre impulsa kroz bolovima mišića sa svakim valom krvi pumped kroz tijelo. You roll naprijed i natrag na katu na ono što se kratak osjećaj slobode. 'Izgleda kao da se osjećate bolje, drolja ". on kaže kao da se osjećate ga hvat ruke i trzaj iznad vaše glave. Gruba koža djejstvo svoju ruku prije nego mekani klik zaključavanje okova ga čvrsto na podu.

Vam ukratko povući ruku daleko od njega i odmah požaliti kako se osjećate svoje slobodno ruke šamar pička your hard. Brutalno instantly Cmok crtež suze iz očiju kao da se osjećate ih pokrenuti u sebi napa koja pokriva lice. 'Vi samo zaboravljaju stvari, Jess. " On šapuće, kao što cviljenje i plakati kratko prije nego što yanking ruci i brzo ga zaključavanje dolje. Polako iza vas on ponavlja proces sa svojim gležnjeva kako se osjećate svoje tijelo nalazi proširila orao na podu. Ruke i noge su potpuno zaključan dolje kao što nakratko povući na glavu, ali ne mogu ih popustiti od metala brave na podu.

Njegova ruka polako slajdova vaše bedrima i miluje your obrijana razrez kratko prije nego što osjetite ga trlja nešto tvrdo preko pička. Prostire usne širom otvorena i svoje strahove vratiti kao što zamisliti sto različitih stvari koje bi on mogao biti postavljanje unutar vas. Teško patiti na svoj klitoris vam slomi vlak misli kratko kao i vi osjećate hladne tekućine se prelije guzicu. On polako kaplje niz obraze i teče svoje pizda. Vaša koža polako grije kao lubrikant počinje raditi na vaše osjetljive tijelo, vaše tijelo instinktivno reagira na umirujuće i ugodno osjećaj lubrikant i nepoznati objekt u sklad.